Slika nije pronađena

Zapravo će imati skroz suprotan efekt. Većina dečki razmišlja slično i za neke ti stvari garantiramo da ga neće osvojiti i da ćeš ostaviti loš dojam ako ćeš se ovako ponašati kada odete na spoj.

Svi imaju neke sitnice koje će im biti deal breakeri, ali ovih 5 ponašanja koja ćemo ti sada predstaviti nisu sitnice i definitivno će za većinu dečki biti deal breakeri. Da si i najzgodnija na svijetu, ako ćeš se ovako ponašati, interes će im pasti. Možda za neka od njih možeš pomisliti da su dobra i dio taktike da ga što više zainteresiraš, ali nisu. Dečki jednako kao i cure na prvom spoju gledaju puno toga i rade mentalne zabilješke. Zato izbjegavaj ovih 5 ponašanja ako ga želiš impresionirati.

1.Kašnjenje

Svima se može dogoditi da malo zakasne, ali malo. Ako se ideš po prvi put s nekim vidjeti, ipak bi bilo u redu doći na vrijeme, a ne 20 minuta kasnije s izgovorom 'ma to sam ti tipična ja'. Garantiramo, to je tren kada će već htjeti otići s vašeg dejta, a još nije niti počeo. Pričekati osobu 10-ak minuta je nešto što nikome neće smetati, svi znamo kakav je prijevoz i da tramvaj umre onda kada ti to najmanje odgovara. Ali zato je bolje krenuti mrvicu ranije pa si sigurna da ćeš doći na vrijeme. Ne želiš da prvi dojam bude da si neodgovorna i da nemaš poštovanja prema drugima.

2.Nepristojnost prema konobaru

Kako će se netko ponašati prema konobaru ili teti u Konzumu je ono što je bitno, a ne kako će se ta osoba ponašati prema tebi. Ipak ju jedva poznaješ i s tobom se može praviti da je najbolja osoba, ali kada vam se pridruži netko treći, to će ti dati najbolji uvid u to je li stvarno netko tako dobra osoba kako ti se predstavlja. Velike su šanse da je u prvi dejt uključen odlazak na neko piće ili barem odete kupiti nešto u dućan pa napravite druženje u parkiću, i to su situacije kada možeš zeznuti i nepristojnim ponašanjem reći loše stvari o sebi.

3.Samo pričaš i pričaš i pričaš

Cure su te koje će više pričati nego dečki, ali kada si na prvom spoju, moraš pokušati imati kontrolu nad time koliko pričaš. Možda si nervozna i na ovaj način se nosiš s nervozom ili se bojiš da ne bude neugodne tišine pa samo pričaš i pričaš i pričaš. To nikako nije ponašanje koje se preporučuje za prvi spoj. Umjesto da samo ti imaš riječ, postavljaj pitanja i slušaj što ti dečko s kojim si govori pa ubacuj potpitanja i tako održavaj razgovor. Ostavit ćeš dojam da si zaineresirana, a ako ćeš samo ti pričati, onda će se činiti kao da te nije briga za njega.

4.Slanje poruka dok ste na spoju

Ne, ne i nikako ne. Nitko te ne treba toliko hitno da će se nešto loše dogoditi ako se sat ili dva ne javiš i ne odgovoriš. Slanje poruka dok si na dejtu je ekstra nepristojno ponašanje. Daješ osobi do znanja da te ne zanima toliko i da zapravo ni ne želiš biti tu. Svakoga će odbiti i naljutiti ako je osoba s kojom su na druženju zapravo cijelo vrijeme na mobitelu.

5.Glumljenje da si ledena kraljica i da si neosvojiva

Ako si pristala na dejt, očekivano je pomisliti da ti se ta osoba sviđa. Ono što dečkima jako smeta i što će ih odbiti više nego što misliš je ako se tada odjednom počneš ponašati kao da nisi zainteresirana. Igrice toplo-hladno na većini ipak neće paliti. Dečki su jednako nesigurni kao i cure i ovakvo ponašanje mogu pročitati kao 'ipak joj se ne sviđam uživo'.

Pogledajte još:

Koliko bi se često trebala viđati s dečkom s obzirom na to koliko ste dugo zajedno?

Viđate se neko vrijeme i JOŠ te uvijek nije poljubio? Vjerojatno je nešto od ovog u pitanju

Trebali su ići na spoj, ali onda je napravio nešto što ju je šokiralo - sada razmišlja da odustane od dejtanja

ponašanja odbijaju prvi spoj loša ponašanja

Još vijesti