Slika nije pronađena

Pojam za koji možda nisi čula, ali u kojem bi svejedno mogla prepoznati neke dečke koje si do sada imala u životu. 'Boomerang dečke' ćeš prepoznati po nekoliko karakteristika koje svi ovakvi imaju. Već će ti po tome biti jasno da ovo nije dečko kakvog želiš u životu.

Ovi će dečki sa sobom donijeti bol, slomljeno srce, iživcirat će te i naljutiti. To ti stvarno ne treba. Dobili su naziv 'boomerang dečki', a prepoznati ih možeš po 8 karakteristika koje imaju svi koji pripadaju ovoj skupini. Otkrij ih na vrijeme i izbjegni, jer s njima ne bude došlo ništa dobro.

1.Veza s njima ne vodi nigdje
Ući u vezu s ovakvim dečkima nema smisla jer oni njima nije bitno s kime su u vezi, nego da jesu s nekime tko će ih obožavati i biti uvijek tu za njih kada to oni požele. Pojavljivat će se i nestajati iz tvog života. I baš kad se počneš osjećati bolje nakon što ti slome srce, opet će se nekako naći u tvom životu i pokušati te začarati. I tako stalno ispočetka. Otuda i naziv 'boomerang' dečki jer se baš kao i boomerang uvijek vrate. Iako će uvijek reći da su prije bili glupi i da su se sada promijenili, to je samo trik da te namame. A koje su to osobine po kojima ćeš ih sigurno prepoznati?

2.Sebični su
Bitni su samo oni. Što ti želiš i kako ti želiš za njih ne postoji. Žele da uvijek sve bude po njihovom i da oni budu zadovoljni, a čak iako izraziš nezadovoljstvo zbog toga, bit će ti jasno po njihovom ponašanju da ih to ne dira baš previše.

3.Ne možeš se osloniti na njih
Ako želiš da te netko otkanta u zadnji tren za dogovore, onda je boomerang dečko pravi izbor za tebe. Ne cijene ničije vrijeme i zato će bez problema otkazivati dogovore u zadnji tren, a nekada se možda neće ni javiti već se samo neće pojaviti na dejtu.

4.Nezreli su
Teško je za očekivati da će dečki u srednjoj biti ozbiljni i zreli, ali boomerang će biti još gori od većine. To su oni dečki koji se ponašaju kao da imaju 5 godina i užasno su iritantni s tim svojim nezrelim stvarima koje rade, a zbog kojih misle da su izuzetno kul.

5.Moguće je da ima više cura odjednom
Ovakvi dečki vole uvijek imati spreman plan B kada su u pitanju cure. Vjerojatno se dopisuje s nekoliko cura istovremeno, što možeš vidjeti po tome koliko se zaštitnički ponaša prema mobitelu, pogotovo kada mu zazvoni ili zavibrira. S obzirom na to da neće shvaćati ozbiljno vezu s nekime, neće ni ovo gledati kao varanje, iako bi bilo.

6.Ne poštuje te
Zašto bi tolerirala dečka koji misli da je skroz okej da ti otkaže dogovor u zadnji tren ili koji će ti se javljati i htjeti se vidjeti s tobom samo kada je njemu dosadno? Koliko god bio privlačan, ako vidiš da te ne poštuje i kroz sitnice, nemoj ostati u takvoj vezi. S obzirom da imaju sve osobine koje smo ranije spomenuli, nepoštovanje nije toliko iznenađujuć dodatak.

7.Ponaša se kao da trebaš biti sretna što si s njim
On je pravi ulov, barem tako vidi sam sebe. Ti bi trebala biti sretna i zahvalna jer je odabrao baš tebe kao curu s kojom će se viđati ili s kojom će biti u vezi. Pun je sebe iako nema razloga za to, što je samo još jedna karakteristika po kojoj ćeš otkriti da je 'boomerang dečko'.

8.Iskorištavat će te
Neće biti s nekime od koga nema koristi. Bilo da si prezgodna pa će se osjećati važno dok hoda gradom s tobom ili  će imati neke druge koristi od tebe – da mu plaćaš cugu ili ulaznicu za kino. Ako se osjećaš kao da te dečko iskorištava na bilo koji način, nemoj zanemariti taj instinkt jer vjerojatno si u pravu.

Foto: Shutterstock.com – Alones/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Poruke koje NE SMIJEŠ slati ako želiš da se vaše dopisivanje nastavi - ovih 9 uništit će svaki razgovor

Laganje u vezi je DOZVOLJENO u ovih 7 situacija – jer nekada je tako bolje za sve

Hvalite li se vezom ili ju skrivate? Saznajte što vaše objave na Instagramu govore o vašoj vezi

Dečki boomerang dečki Karakteristike zaobići

Još vijesti