Slika nije pronađena

Ako još uvijek nemaš ideja što ćeš svojoj ljubavi pokloniti za ovogodišnje Valentinovo, tada ti Teen385 ponovno priskače u pomoć kako bi što brže i lakše odlučili što ove godine pokloniti svojoj voljenoj osobi.

POKLONI ZA NJU

1. Uvijek aktualne - RUŽE

Ruže su uvijek aktualne, no ove godine malo osvježi buket ruža, ostalim cvijećem. Najbolje bi bilo da posjetiš obližnju cvjećarnicu i raspitaš se koje bi cvijeće najbolje pristajalo uz ruže, kako bi tvoja draga bila što zadovoljnija.

2. ČOKOLADA

Čokolada, čokolada, uvijek slatka i aktualna. Ne možeš pogriješiti ni u kom slučaju. No, ipak pravovremeno provjeri koje slastice tvoja draga voli, kako ne bi kupio Griotte (ne voli ih svi) ili nešto slično što tvojoj voljenoj nikako ne odgovara.

3. PLIŠANE IGRAČKE

Kako bi ove godine bio što originalniji, biraj plišane igračke s dodatkom. Naprimjer plišanog medu koji uz sebe ima kutijicu, a unutra stavi neku finu čokoladicu kako bi ovogodišnji medo bio pravo iznenađenje.

POKLONI ZA NJEGA

Dečki su uvijek jako izbirljivi, ili ako nisu, niti jednim poklonom nisu zadovoljni jer smatraju kako je Valentinovo samo marketinški trik i kupovanje poklona je čista glupost. Naravno, postoje iznimke. Stoga vam je Teen385 pripremio nekoliko neobičnih poklona za njega, kojima neće naći manu.

1. LJUBAVNE ŠALICE

Naime, to su šalice koje se samo naizgled čine stopljene. One se odvajaju, no na prvi se pogled čini kao da su ljepljene zajedno. Dajte mu do znanja kako su vam zajedničke kavice i druženja jako važna. (Ovako nešto možete kupiti u Intersparu)

2. BOKSERICE

Poklonite mu ove godine lude bokserice na kojima ćete dati otisnuti, npr. Ja volim Anu, li kao na slici: I love Katie. Uvjereni smo da će biti oduševljen. Ukoliko je vaša veza na samom početku, možda je bolje da ne prenagljujete previše srcedrapajućim izjavama, pa dajte otisnuti nešto manje srcedrapajuće.

3. ŽABAC

Vjerojatno ste čule kako svaka djevojka treba poljubiti mnogo žaba kako bi stigla do svog princa. Poklonite mu stoga iz zezancije plišanog žabca, ili privjesak za ključ s motivom žabca i ne zaboravite dodati poruku, kako vas ne bi krivo shvatio: Hvala Bogu da sam te konačno pronašla jer ti si moj princ i više nikada neću morati ljubiti žabce! :-)

Mirta Combaj

Više o temi: Valentinovo

valentinovo pokloni valentinovo pokloni za valentinovo

Još vijesti