Slika nije pronađena

Kako bismo vam ove godine olakšali, suzili smo izbor pri odabiru savršenog poklona za Valentinovo te vam donosimo 5 poklona za NJU I NJEGA koje svakako treba izbjegavati i nikako NE kupiti. Budući da Teen385 nikada ne griješi, pročitajte naš TOP 5 i olakšajte kupovinu savršenog poklona za voljenu osobu.

NIKAKO NE KUPITI:

ZA NJEGA:

1. CVIJEĆE

Cvijeće je inače predivan poklon, poklon koji ne treba nikakav dodatak jer cvijeće sve govori. No, ON ne razumije zašto bi na poklon dobio nešto o čemu se treba brinuti, nešto što treba zalijevati i njegovati. Ako baš želite pokloniti svom najdražem neki cvijet, neka to bude kaktus, jer o njemu ne treba mnogo brinuti.

2. ALAT

Razno razna pomagala poput bušilica, pila, ili sličnih stvarčica potpuni su promašaj. Vjerujte ne želite da ON dobije dojam kako treba konačno naučiti rukovati određenim alatom. Tim poklonom možete izazvati jedino gubitak njegova samopouzdanja.

3. ELEKTRIČNI BRIJAČ

Da ga želi već bi si ga sam kupio, stoga nemojte brzati s takvim poklonom. Budući da je većina naših čitatelja u tinejdžerskoj dobi, vaša bolja tinejdžerska polovica mogla bi se uvrijediti ukoliko mu brijanje još uopće nije potrebno! :-)

4. KRAVATA

Svakako izbjeći! Zapamtite, ne radi se o vašem tati!

5. VEČERA

Dečki ne razumiju takve poklone, jer kada bi se ravnali prema njima svaki bi poklon trebao biti zamotan u kutiju i ukrasni papir. Znači, birajte nešto što je lako zapakirati.

ZA NJU:

1. SELF HELP KNJIGE

Knjige za samopomoć totalan su promašaj. Izbjegavajte poklone kojima joj dajete do znanja da nije savršena i da treba poraditi na sebi.

2. VEĆ VIĐENO

Ako vam je ponestalo ideja, bolje da ne kupite ništa nego da joj poklonite ono što ste poklonili svojoj bivšoj curi. To bi vašu voljenu moglo jako naljutiti.

3. IGRICE ZA PLAYSTATION/PC

Kuka kako joj je dosadno dok vi igrate svoje najdraže igrice? Bez brige, to ne znači da vam se želi pridružiti. Definitivno loš poklon!

4. KARTE ZA UTAKMICU

Ako je ikada spomenula da voli nogomet, to je učinila samo zbog vas. Nemojte joj pokvariti Valentinovo kartama za tako neromantičan događaj!

5. ZADNJA SEZONA NJENE OMILJENE SERIJE

Dosadno! Pogledat ćete tu sezonu zajedno kada se počne prikazivati na telki, a dotad mirujte.

Napisala: Mirta Combaj

Vezani članci: Simboli Valentinova

Više o danu zaljubljenih čitajte u temi: Valentinovo

valentinovo pokloni valentinovo za valentinovo dan zaljubljenih pokloni

Još vijesti