Slika nije pronađena

Zaboravi na one megapopularne 'it-dečke' koji se često ponašaju kao ‘barabe’! Baci oko na onog sramežljivog dečka koji te već dugo gleda, a ne usudi ti se priči. Oni su pravi dragulji!

 

Popularni dečki laka su meta za 'zacopavanje', ali prije nego se zalijepiš za jednog takvog, promotri tko se to još krije u tvojoj okolini. Vidiš li kojeg povučenog, mirnog i introvertiranog dečka? Sramežljivi dečki možda i nisu prvi izbor kad sanjariš o svom budućem dečku (čitaj: princu na bijelom konju), ali možda bi trebali postati!

Zašto, pitaš se?

1. Osjetit ćeš ‘uzbuđenje lova’

Sve djevojke složit će se da im baš i nije cool kad ih lovi i proganja neki dečko, ali osjećaj kad ti vrebaš i planiraš puno je uzbudljiviji. Da, dobro si pročitala – napraviti prvi potez znači sakupiti puno hrabrosti, izložiti se riziku, a sve su to stvari koje podižu adrenalin i uzbuđuju nas. To je izazov! Bez obzira radi li se o pozivu na prvi spoj, prvom poljupcu ili susretu s roditeljima – nemoj se susprezati napraviti prvi korak. Smanjit ćeš pritisak koji on osjeća, a sebi ćeš osigurati osjećaj pobjede i postignuća.

Pročitaj još...

...Tips&Tricks: Kako se približiti sramežljivom dečku?...

2. Upoznat ćeš ga kao nitko drugi

I dok svi znaju da je it-dečko glavni u školi, sportaš ili srcolomac, sramežljivi dečko malo je veća misterija od popularnog dečka. Ne samo da će ti zbog tog vela tajne biti zanimljivije upoznavati ga, nego ćeš imati priliku upoznati i njegovu stranu o kojoj nitko drugi neće ništa znati (jako ekskluzivno). Iako bi moglo potrajati prije nego ti se otvori, osjećat ćeš se super posebno kad se to dogodi.

foto: Twitter@coletalley

3. Od njega možeš mnogo toga naučiti

Sramežljivi dečko vjerojatno provodi više vremena sam nego sa svojim prijateljima, no to sigurno ne znači da se dosađuje. Svoje vrijeme vjerojatno ulaže u neki super hobi, a može se baviti bilo čime – od sviranja indie rock mjuze, naprednog građenja Lego kockica, poezijom ili pisanjem kratkih priča. Čak i ako mu je hobi nešto o čemu apsolutno ništa ne znaš, sigurno će biti oduševljen da ti pokaže i ispriča sve o tome.

4. Bit će samo tvoj

Školski šarmeri i srcolomci svojim curama zadaju glavobolje jer koketiraju uvijek i svugdje, a tvoj će sramežljivi dečko znati cijeniti tvoju ljubav. Hodanje sa najpopularnijim dečkom može zvučati kao dobra ideja, ali ako želiš dečka koji će te uvijek podupirati i biti uz tebe – sramežljivac je kao stvoren za tebe. To ne znači da ćete sjediti u nekom mračnom kutku sobe i biti izolirani u svim društvenim prilikama nego samo to da se nećeš uvijek morati natjecati za njegovu pozornost i pažnju.

...Duhoviti dečki su zakon - 5 razloga zašto je super dejtati sa smiješnim dečkom...

5. Sigurno se super ljubi!

Nisi ljubiteljica mokrih, slinavih i agresivnih poljubaca? Onda imaš sreće jer miran, dobar i nježan dečko najčešće znači upravo takve poljupce! Neka te ne odbije prvi poljubac koji možda neće biti najbajniji – to je samo trema. Jednom kad prođete tu točku nervoze i bolje se upoznate, poljupci će biti sve bolji i bolji.

foto: Twitter@ohkizuwan

Gdje pronaći sramežljivog dečka?

* Autobus – pogledaj na stražnja sjedala, možeš ga pronaći tamo.

* Dvorana za glazbeni – vraćamo se na dio o hobiju! Ima li više cool stvari od toga da ti dečko posveti i odsvira pjesmu?

* Knjižara – ok, možda zvuči kao klišej, ali knjige su uvijek dobra izlika za započeti razgovor.

Kakav tip dečka ti više voliš?

L.B./izvor: Girlfriend

foto: Shutterstock, Twitter

sramežljivi dečko pouzdan bolja prilika prednosti

Još vijesti