Slika nije pronađena

Ako si se ikada pitala kako to da neke cure uvijek osvoje dečka kojeg žele i to u tren oka, odgovor se skriva u tome da kombiniraju ove tri stvari.

Na prvi se pogled čini da te djevojke ne rade ništa puno drugačije od tebe, pa ipak, krajnji rezultat bude skroz drugačiji – one završe s dečkom s kojim su htjele, a ti si opet ostala sama. Nikada ne sjede i pitaju se 'sviđam li mu se ili ne', one su sigurne da će ga osvojiti. Na svu sreću, ne radi se o nekoj prevelikoj filozofiji, i ti možeš postati neodoljiva dečkima ako ove tri sitnice počneš primjenjivati.

1. Pusti ga da on tebe hvata

via GIPHY


Ovo je jedna od stvari koje sigurno već znaš, ali možda misliš da je to samo mit ili da nema prevelikog utjecaja. Djevojke koje ne jure za dečkom znaju zašto to rade, a razlog nije da im se dečko ne sviđa. To je jednostavno način na koji se doimaju pomalo nezainteresirane i neuhvatljive zbog čega ih dečko još više želi osvojiti i zbog kojih se i zaljubi - jer svi žele imati ono što na prvi pogled ne mogu imati. Ne znači da treba ići u krajnost i kompletno ga ignorirati, ali pusti ga da on bude taj koji će trebati odraditi stvari – planirati dejt, javiti ti se tijekom dana... Cure ovo rade jer znaju da dečki vole biti ti koji će dobiti zasluge i da se osjećaju važnima kada vide da su te usrećili.

2. Pusti ga da se dokaže dostojnim pozicije 'tvog dečka'

via GIPHY


Kada se dečko počne interesirati za tebe, teško je ostati kul i strpljivom. Cure žele odmah znati kada će se ići na dejt, kada će se više javiti ili kakve ima planove za vikend. Iako je to razumljivo, tajna je u tome da ostaneš strpljiva čak i onda kada se to čini nemoguće. Hrpa pitanja i razgovora odjednom će uplašiti dečke, zato pusti da sve ide prirodnim tokom. Cure koje samo tako uhvate dečka jako dobro razumiju da netko nekog mora 'hvatati', ali ne žele one to raditi jer hoće vidjeti hoće li se dečko iskazati. Strpljenje je tvoj prijatelj.

3. Otvoreno reci što želiš i kako se osjećaš

via GIPHY


Glumiti da ti je sve super iako nije je najgora stvar koju možeš  napraviti. Bitno je reći dečku što želiš i što ti smeta. To ti ujedno može biti i test da vidiš koliko mu je stalo do tebe. Ako brine o tome što ti želiš i kako se osjećaš, ima kvalitete dečka kojeg želiš uz sebe. Zato je bitno da mu kažeš kada napravi ili kaže nešto što ti smeta da ti to i smeta. Čini se kao prigovaranje, ali zapravo je njemu to znak da je vrijeme da se potrudi jer se nećeš nositi s glupostima. I na to dečki isto padaju jer tko ne voli vidjeti da se osoba zna zauzeti za sebe.

Svaki dečko je drugačiji, zbog toga nitko ne može garantirati da će ti ova tri koraka 100% pomoći u tome da se simpa zaljubi u tebe, ali vrijedi pokušati.

Foto: Freepik - freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

HELP Što napraviti kada se zaljubiš do ušiju, a on ostane hladan kao led?
Kako da se zaljubi u tebe? Uz ovih sedam savjeta – LAKO!

Zaljubila si se u frenda? Evo što napraviti, a da ne zezneš vaše prijateljstvo


dečko tri sitnice uspjeh osvjanje simpa zaljubiti se

Još vijesti