prijatelji

Činjenica je da je nemoguće kontrolirati osjećaje i emocije, pogotovo ako je u pitanju zaljubljenost i ljubav. Zbog toga su se mnogi našli u situaciji gdje su se zaljubili u svojeg najboljeg prijatelja i prijateljicu, ali rijetki su ti koji su naposljetku uspjeli ostati zajedno ili izgladiti sve nedoumice i zadržati staro prijateljstvo.

Ako se nalaziš u situaciji gdje osjećaš neke dublje osjećaje prema svojem najboljem prijatelju, sigurni smo da ti nije lako. Nalaziš se u nedoumici gdje ne znaš trebaš li priznati to što osjećaš ili pak prekriti sve osjećaje i svakodnevno proživljavati valove emocija.  Scoop Empire je naveo samo nekoliko razloga zašto zaista nije dobro zaljubiti se u svojeg najboljeg prijatelja ili prijateljicu.

1.Znaju previše tvojih tajni

S obzirom na to da ste najbolji prijatelji, on sigurno zna jako puno tvojih tajni od prije koje bi možda mogao iskoristiti u svoju korist ako ili će ih reći svima drugima ukoliko mu priznaš da si se zaljubila u njega.

2.To što ste frendovi ne znači da bi bili i dobar par


via GIPHY

Nebitno što odlično funkcionirate kao najbolji frendovi. To ne mora značiti da ćete i dobro funkcionirati kao ljubavni par jer se ipak radi o intimnijem odnosu, pogotovo na seksualnoj razini, u usporedbi s prijateljstvom.


3.Otkrit ćeš njegovu drugu stranu za koju nisi znala

Svaka osoba ima barem jednu svoju stranu koju ne prikazuje, a sigurni smo da je ista situacija i kod prijatelja. Pogotovo ako u pitanju nije obostrana ljubav, nikada ne znaš kako će reagirati, pa samim tim otkriješ i neke druge njegove strane s kojima do sada nisi bila upoznata.


4.Više se nemaš kome obratiti

via GIPHY

Ako ste baš najbolji prijatelji, više se nećeš imati kome obratiti za savjet jer to prijateljstvo više ne može biti isto. Osim toga, možda će te i osuđivati drugi vaši prijatelji iz okoline, pa se nećeš moći obratiti ni njima.


5.Moguće da ćeš izgubiti i prijatelja i dečka

Ukoliko dođe do prekida i svađe, istovremeno ćeš izgubiti i najboljeg prijatelja i dečka, što nikako nije dobro. Osim toga, sigurni smo da niti ti to ne želiš.

6.Više nikada nećete moći biti prijatelji kao prije

via GIPHY

Nakon takve informacije, staro prijateljstvo više nikada neće biti isto. Promijenit će se vaša ponašanja, mišljenja i osjećaji koje ste imali prije i zaista je nemoguće nakon takve stvari prijateljstvo vratiti na staro.

Pogledajte još:

Pravila ženskog kodeksa časti kojih se NE TREBAŠ držati – ako ovih 8 prekršiš, nisi izdala frendicu

Kako ne ostaviti loš dojam prilikom upoznavanja? Uz ovih 7 trikova sve će proći bez problema

Želiš prekinuti prijateljstvo, ali bez loših odnosa? Uz ovih 5 savjeta to možeš napraviti na miran način

ljubav zaljubljivanje prijateljstvo razlozi najbolji prijatelj

Još vijesti