Slika nije pronađena

S lijepim vremenom koje nam predstoji, bila bi prava šteta svaki dejt provesti na kavi ili ispred laptopa gledajući filmove. Naravno, sve ima svoje prednosti, pa tako i tome slična druženja, ali ovo proljeće i ljeto moraš doživjeti barem pet od naših deset prijedloga za dobar dejt!

1. Brunch

Ako nisi ranoranioc, ovo je idealan obrok za tebe. Kao što i samo ime kaže, brunch (BReakfest i lUNCH) se jede u ono nedoređeno vrijeme kada ne znaš bi li pričekao/la ručak, ili odmah doručkovao/la. Jednostavno odeš na brunch sa svojom/im dragom/im i riješio/la si se velike dileme!

2. Otputovajte u neke druge svjetove u knjižnici

Možda ne možete skoknuti do Londona jer nemate dovoljno para (a niti dopuštenje roditelja), ali možete otići od obližnje knjižnice i jedan drugoga upoznavati s omiljenim knjigama, likovima, svjetovima...

via GIPHY


3. Volontirajte zajedno

Nema ljepšeg nego kada nekome činiš dobro. Možda se tvoj trud ne plaća materijalno, ali ti se vraća stostruko! Volontirajte u paru, kako biste oboje istovremeno osjetili tu dobru energiju i pozitivne vibravije,

4. Rolajte se zajedno

Postoje parovi koji skupa odlaze u teretanu, no ne brini, nema ih puno i sasvim je u redu ako i vi niste jedan od takvih. Ali ipak, tjelesna aktivnost je i više nego dobra za naše zdravlje, pa bi bilo pametno iskoristiti lijepe dane za nešto što nam se ustvari i sviđa, npr rolanje!

via GIPHY


5. Road trip vikendom

Bilo da li vozi netko od vas dvoje ili ne, putovanje je svakako avantura. Radilo se o odlasku do mjesta gdje možete doći s prigradskim linijama, ili putovanjima koja traju i po nekoliko sati, sigurno nećete požaliti svoju odluku.


6. Prošećite po plaži

Šetnja po plaži je nešto što je uvijek zanimljivo, bez obzira na to koje godišnje doba bilo. No moraš priznati kako su šetnje na ugodnim temperaturama puno zabavnije od onih koje zimskih koje sve više liče na pretrčavanje puta nego na konkretnu šetnju.

via GIPHY


7. Provozajte se biciklima

Naši dragi bicikli provedu po cijele zime i jeseni duboko skriveni u podrumima i raznim sobama gdje se najčešće pronalaze dok se temperature malo ne podignu. S obzirom na to da je sada vrijeme i više nego dobro za vožnju biciklom, predlažemo ti da ovo iskoristiš prije nego što dođu paklene vrućine!

8. Počastite se sladoledom

Ovo ti ne treba previše pojašnjavati, sve je jasno!

via GIPHY


9. Organizirajte piknik

Koliko si ti romantičan/na u vezi? Jesi li dovoljno da svojoj boljoj polovici pripremiš iznenadni piknik na travi? Obavezno ponesi dekicu za sjedenje i nešto fino za prigricnuti!

10. Gledajte zvijezde skupa

Najromantičnija gesta s popisa, iako je vjerojatno i najjednostavnija. Povedi ga/ju za ruku i pokaži im svouj nježniju stranu. Osim toga, pokaži im koliko nježan/na možeš zaista biti!

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

DEJTANJE Ženska VS muška perspektiva prvog spoja – uđi u njezin i njegov mozak

Razbij tremu – 'čudna' pitanja koja možeš postaviti na prvom dejtu da izbjegneš neugodnu tišinu

sPitanja koja možeš pitati dečka ili curu na dejtu – saznaj sve na skroz simpa način

ljubav dečko spoj cura dejt

Još vijesti