Slika nije pronađena

Koliko ti se već puta dogodilo to da se zaljubiš u curu, ali te ona gleda samo kao super prijatelja? I to ne samo jedanput nego već sto puta? Ako je tvoj odgovor potvrdan, izgleda da u nečemu griješiš.


Da, izgleda da je problem u tebi, odnosno načinu na koji se ponašaš pred curama. No, kako postići to da te svaka cura koja ti se dopadne prestane doživljavati samo kao frenda i umjesto toga počne sliniti za tobom? Ako želiš izaći iz 'friend zone', najprije bi trebao prestati raditi stvari koje su glavni razlog zašto si još uvijek single.

1. Previše brineš o sitnicama
Mi cure ne želimo nekoga tko se stalno žali i kuka, već pravog dečka koji će uvijek biti siguran u sebe. Ako stalno brineš o sitnicama koje nisu nimalo važne, prestani s tim dok još nisi otjerao od sebe sve cure.

2. Žališ se jer si 'single'
Umjesto da napraviš nešto po tom pitanju i curu koja ti se sviđa pitaš za dejt, ti se radije žališ na to kako ti je grozno biti solo. Hmmm, ne razumijemo. Budi 'pravo muško', skupi snage i pozovi curku koja ti se sviđa na kavu ili sok. Vjeruj nam, sigurno ti neće moći odoljeti.

via GIPHY


3. Tražiš dopuštenje od drugih
Dečko koji od rugih traži dopuštenje ili odobrenje totalni je TURN OFF za sve cure. Kao što smo spomenule već prije, mi cure ne želimo nesigurnog dečka već dečka koji će i nas same činiti manje nesigurnima.
4. Previše se vežeš za curu kad si u vezi
Jesi li i ti jedan od onih dečkiju koji u vezi postanu pravi priljepci i sve se vrti samo oko njihove cure? Sve je to super, ali trebao bi malo stati na loptu. Nas cure odbijaju dečki koji stalno sline oko nas, daj i svojoj simpatiji priliku da se malo potrudi oko tebe. Vidjet ćeš da to pali!

via GIPHY


5. Previše se trudiš
U zavođenju možeš i pretjerati zbog čega bi bilo vrlo dobro da ostaviš i mrvicu samozatajnosti. Svaka cura voli dečka koji će joj pokazati da mu s sviđa, to je istina. Međutim, pripazi da ne pretjeraš jer to ne volimo.
6. Nesiguran si u sebe
Nedostaje ti samopouzdanja i to cura ODMAH osjeti. Nikad te neće shvaćati kao potencijalnog dečka ako ćeš odavati dojam nesigurnog balavca. Čak ako si tip sklon dramatiziranju i sumnjanju u svoje mogućnosti, to pred curom koja ti se sviđa nikad nemoj ni priznati ni pokazati.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Dečki, ovo izbjegavajte! 'Ako baš želiš' i ostale izjave koje cure NE žele čuti

UPOZORENJE Ovo su rečenice koje nijedan dečko ne smije izgovoriti svojoj curi tijekom SP-a

What?! Ovo je 10 najvećih zabluda koje svaka cura ima o dečkima

prijateljstvo savjeti friendzone najbolji frend

Još vijesti