Slika nije pronađena

Kada bismo jedni drugima mogli čitati misli svijet bi bio ljepše mjesto. Nijedna cura više nikada ne bi čula pitanje kao što je 'jesi li ti u PMS-u?', ali bi zato stalno dobijala slatke poljupce u čelo.

No kada se sjetimo da bismo na taj način mogli saznati i puno drugih stvari koje možda ne želimo čuti, možda je nemogućnost čitanja misli ipak dobra stvar.

Iako ne možemo prodrijeti u njihov um, dečki razmišljaju o mnogim stvarima koje se tiču muško-ženskih odnosa. Premda ne govore o njima često, oni bi željeli da cure znaju 'za te stvari'. Pošto je većina njih poput zatvorene knjige, mi smo odlučili prenijeti vam neke od njihovih misli.


#Gledamo druge djevojke, ali nemamo loše namjere

Ako pored nas prođe djevojka koja je zgodna i mi ju primjetimo, ne znači da nam je naša djevojka manje privlačna zbog toga. Budimo realni - sigurno ju nećemo ostaviti zbog nepoznate djevojke koja je u prolazu ma koliko zgodna bila.


#Volimo kada napravite prvi korak

Možda baš zato što se ne događa često, ali ponekad je prvi potez s njene strane tako super stvar! Ima li što privlačnije od cure koja je toliko samouvjerena da preuzme inicijativu?

#Ne slušajte beauty magazine

Nijedan savjet koji se odnosi na čin seksa neće upaliti; dobar seks ne sastoji se od hrpe trikova koje ste pročitali u nekom časopisu. Važan je osjećaj – ako ga slijedite, neće pogriješiti!

#Ne smeta nam koja dlaka tu i tamo

Djevojke se vole brijati i depilirati i nama je to cool. Ali to ne znači da se ne možemo maziti i seksati ako imate koju dlaku tu i tamo. Kada ti je do nekoga stalo, ništa ti ne smeta.


#Ako smo ljubazni prema vama, ne znači da vas želimo odvesti u krevet

Ponekad smo dobro raspoloženi i pristojni pa se nasmiješimo u prolazu, ali to ne znači da imamo posebne namjere s vama. Ne morate sve doživljavati kao upucavanje.

#Prihvaćajte komplimente

Iako laskavci postoje, većina dečki ipak ne daju komplimente tako lako. Kada kažemo nešto lijepo, onda to i mislimo. Nema razloga za opiranje – dovoljno je da kažete jednostavno 'hvala'.

Foto: Photoexpress

I.N.

savjeti cure

Još vijesti