Slika nije pronađena

Upoznali ste se u kvartu, učinio ti se ful sladak i drag, dao ti je puno komplimenata i počeli ste se dopkati na Fejsu. Prvo malo, a onda si dala sebi oduška i pisala si mu u svakoj mogućoj prilici...


Dok si na kavi sjedila s frendicama nakon jutarnje smjene, nakon ručka i nakon treninga (ustvari, nakon svih aktivnosti) i prije spavanja, uvijek bi mu se javila, poslala barem nekog emojija ili fotku, iz djetinjstva ako ništa drugo. I radila si to u dobroj namjeri – htjela si s njim podijeliti baš svaki dijelić dana i bolje ga upoznati, kao što bi voljela da i on podijeli s tobom.

via GIPHY

Umjesto detalja iz njegovog života, dobila si pljusku – poslao ti je da nema vremena da ti odgovara na sve silne poruke jer je prezauzet. Nisi saznala ni čime, ni kada će imati vremena, niti gdje si na njegovoj ljestvici prioriteta. I naravno, ne znaš kako dalje, a ne bi voljela odustati od njega.

via GIPHY

Najbolje što možeš učiniti u toj situaciji je čekati da se on tebi javi jer vjeruj nam – za sve se nađe vremena, kad ima volje.

Nakon što ti se javi, nemoj se ispričavati iz dva razloga: samo ćeš ga podsjetiti na nemili događaj (a realno, oboje to pokušavate zaboraviti) i ispast ćeš još napornija. Umjesto toga se opusti, s njim vodi neobavezan razgovor i ostani malo zagonetna – ne moraš mu svaki puta odgovoriti na poruku brzinom sekunde.

Čak i ako s njim ne uspiješ uspostaviti željeni odnos, pojavit će se netko drugi kome će odgovarati tvoja pažnja.

via GIPHY

Foto: Pixabay/Shutterstock

M.Z.

Pročitajte još:

Pravila za dopkanje - koje emojije dečki vole primiti, a koje ne

Strah, nervoza, euforija - reci nam točno koju emociju osjećaš kad se dopkaš sa simpom?

Dečki otkrili: ovo su definitivni znakovi da nisu zainteresirani

odnos dopisivanje simpa nezainteresiranost savjeti dopkanje

Još vijesti