Slika nije pronađena

Ljeti smo svi nasmiješeni, opušteni, veseli – možda će ti to pomoći da napokon uletiš onom slatkom dečku iz susjednog razreda kojeg škicaš cijelu godinu.

Nepisano pravilo jest da dečki prvi prilaze djevojkama, no pravila su tu da se krše, zar ne? Ovo ljeto vrijeme je da preuzmeš inicijativu i pokušaš uletjeti simpi.

Započinjanje razgovora s osobom koja nam se sviđa dovoljno je stresno, stoga smo pripremili nekoliko rečenica i scenarija koji bi ti mogle pomoći da lakše startaš:

#Kupi mu kavu

Ako znaš neko mjesto na kojem tvoja simpatija neprestano visi ili ga stalno susrećeš u prolazu u ulici, vrijeme je da mu uletiš s kavom. Kupi dvije 'za van', a kada ga susretneš, ležerno mu ponudi i onako usputno mu ponudi jednu. Ako uzme i zadrži se, plan je uspio – dobila si vrijeme koje možeš provesti u ugodnom razgovoru. Ako odbije, uvijek se možeš praviti da si ju ionako namijenila nekome drugome.

#Pošalji mu sladunjavu poruku na Tinderu

Ako i on ima profilu na Tinderu, vrijeme je da iskoristiš priliku. Ljeti su ionako svi u romantičnom raspoloženju pa stoga smiješ biti malo 'prozirna'. 'Je li tako vruće samo zato jer je ljeto ili je zbog toga što si ti u blizini?'. Nadamo se da će skužiti zezanciju – ako se to i ne dogodi, tko ga šiša, uvijek možeš dalje vrtjeti 'lijevo'.#Priđi onom slatkom redaru na bazenu

Svaka cura je barem jednom bacila oko na slatkog spasioca, a sada je vrijeme da mu priđeš. Razgovor možeš započeti ispipavajući neke informacije; rade li bazeni vikendom, hoće li biti kakav party na plaži ili kako se može dobiti taj posao (jer to, naravno, zanima tvog mlađeg brata). Nakon što 'obaviš' prvi razgovor, sljedeći susret bit će mnogo lakši.

#Daj broj dečku kojeg si upoznala na plaži

Susreli ste se na plaži ili na moru u noćnom klubu? Koje su šanse da ćeš ga ponovno vidjeti? Male – stoga napiši svoj broj na komadić papira koji ćeš mu dati prije nego odeš u apartman. Ako je zainteresiran, javit će se bez razmišljanja, a ako nije, opet ponavljamo – koje su šanse da ćeš ga ponovno susresti?#Pleši sa zgodnim dečkom koji stoji pored tebe na koncertu

Ljeto je kao stvoreno za ples – pogotovo u blizini zgodnih dečkiju. Kada u svojoj blizini primijetiš nekog zanimljivog, nemoj se bojati rasplesati; slobodno mu priđi, pogledaj ga i promotri kako će odreagirati. Ako uzvrati plesom, osmjehom ili pogledom, na dobrom si putu.

Foto: Shutterstock
Izvor: HerCampus.com
I.N.

Pročitajte još:

Hrabro i simpatično – svi vaši uleti simpama

Kako flertati ako si sramežljiva?

Kako mu prići i započeti razgovor?

uleti Ljeto

Još vijesti