Slika nije pronađena

Svi smo lagano u blagdanskom duhu, okitila si sobu, pojela barem jednu kobasu ili porciju fritula i sad s nestrpljenjem čekaš snijeg i praznike. Blagdani uvijek nekako budu emotivni i romantični i baš u tome je problem.

Većina cura napravit će istu grešku – odgovoriti na jednu kobnu poruku. Znaš ono kad u za vikend sjediš zamotana u dekicu i gledaš neki film i dođe ti poruka 'Bok, kaj ima?'.

:

Ako je to sladak dečko iz B razreda u kojeg si zaljubljena već neko vrijeme onda blago tebi! Ali ako ti se javio bivši ili dečko koji ti je slomio srce – NEMOJ ODGOVORITI. Zašto?


Zato što ga vjerojatno nije briga što radiš ili kako si nego mu je dosadno i ne želi biti solo za blagdane.

Znaš što će se dogoditi – odgovorit ćeš mu, dopkat ćete se, naći ćete se i onda će ti opet slomiti srce.  I okej je napraviti tu pogrešku jednom ili dva puta, ali nauči na greškama.

Što napraviti?

Baci seen, obriši poruku, nađi se s frendicom, nastavi gledati film, možeš odgovoriti ali nemoj pasti na foru.

Blagdani su vrijeme kad nitko ne želi biti solo, kad se svi žele držati za rukice i šetati gradom, ali ne bi to trebala raditi s nekim tko će ti nakon Božića ili Nove godine (opet) slomiti srce. Okej je napraviti greške, a ovo je jedna od češćih – nauči što prije baciti ignore.

Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

6 cool savjeta – što napraviti kad ti je bed skinuti se pred dečkom?

7 čudnih ljubavnih savjeta koji pale, a rijetko koja cura ih je isprobala!

11 načina na koje te grli otkriva njegove namjere – otkrij sviđaš li mu se, voli li te ili fejka?

ljubav proruka dečko greška savjet

Još vijesti