Slika nije pronađena

Svi smo gledali Fockere, zar ne? Zar ne?! I sad naravno strahujete od tog sudbonosnog susreta vašeg odabranika ili odabranice srca i roditelja koji ponekad zbilja znaju biti daveži, iako su najčešće ipak kul.

Da se i vaše upoznavanje ne bi pretvorilo u epizodu Fockerovih (ipak sve na kraju ispadne dobro, doduše), pročitajte par savjeta koji bi vam mogli pomoći u donošenju te grozomorne odluke – kada ga/ju predstaviti obitelji?

1. Koliko ste ozbiljni?

Pa, ne mora to biti baš “to” i ne morate čekati princa na bijelom konju. Naravno da je važno da vašu vezu smatrate dovoljno ozbiljnom za to, no ne mora to baš biti partner za ostatak života.

Ako se stvarno sviđate jedno drugom, dobro se slažete i želite naučiti što više jedno o drugom – razmislite i o ovom koraku. Ništa ne produbljuje vezu kao golišave i sramotne sličice iz djetinjstva, fini ručak i ugodno društvo koje vam može uljepšati dosadnu nedjelju. Osim toga, ako ćete roditeljima neprestano trubiti o tom super dečku ili curi s kojim/kojom provodite puno vremena i mislite (barem u tom trenutku) da je to nešto vrijedno u vašem žiuvotu – roditelji će se zainteresirati o kome se radi. I to je sasvim prirodno. Ne brinite, ako vam se taj dečko ili ta cura zbilja, zbilja sviđa, sviđat će se i vašim roditeljima!


foto: 9gag.com

2. Koliko dugo izlazite/hodate/furate?


To također ne mora biti malena vječnost (iako u lošim vezama i jedan dan izgleda kao vječnost!), ali nemojte ipak žuriti pa njega/nju predstavljati roditeljima u petak, ako ćete već u nedjelju objaviti tim istim ukućanima – gotovo je!

Iako nije poželjno roditeljima tajiti ovakve događaje u vašim životima (dobre, ali ni loše), nije pogrešno ako pokušavate biti oprezniji pa malo intime čuvate i za sebe. Dok ispipavate teren – ne morate baš do u detalje obavještavati roditelje. No ako se vaša veza pretvori u nešto zabavno, sretno i ipak malo dugotrajnije (3-6 mjeseci) – odlučite se i na ovaj korak. Odlazak na klupicu ili u kafić na čaj nikako nije bolji od palačinki koje će vam u neograničenim količinama peći mama dok vas dvoje, zavaljeni u fotelju ili kauč, gledate neki super-napet film (ne nužno o obitelji Focker, naravno). Ne zvuči loše, zar ne?

3. Želi li vaš dečko/vaša djevojka uopće upoznati roditelje?

Sve da ste i najozbiljniji par na kugi zemaljskoj, treba se izjasniti po ovom pitanju. Kao i o svemu ostalome, o ovom koraku treba razgovarati! Razmišljajte o ovom potezu tek ako se oboje složite da je to ono što želite. Uspjeh svake veze počiva na uzbuđenjima i uvijek novim koracima koje zajedno poduzimate – tako i ovaj.

Iznenađenja u vidu – evo slučajno smo se sreli s mojima na blagajni kina ili u kaiću nisu sretna jer partnera dovodite pred gotov čin, a to bi vam mogao/mogla zamjeriti. S punim pravom. Čak i ako imate najkul roditelje na svijetu.

L.B.
foto: photoxpress.com

roditelji veza upoznavanje dečko cura

Još vijesti