Slika nije pronađena

Postoji puno članaka na temu nametljivih cura, odnosno onih koje su postale priljepci svom dečku i zato je vrijeme za provjeru obratne situacije.

Dečki mogu biti priljepci i tada cure nisu sigurne što bi točno trebale napraviti. Možda ti se na početku činilo slatko to što si stalno šalje poruke, ali sada te to opterećuje i smeta ti.

Ako se pitaš zašto je tako tu je i odgovor: zato te to guši. Svatko treba vlastitu slobodu i izlazak s prijateljicama, a ne dečka koji će stalno visjeti za vratom.

U slučaju da je tvoj dečko zalijepljen za tebe kao magnet za hladnjak vrijeme je da saznaš koji su ostali tajni znakovi ponašanja kojim te guši:

Više nema vlastiti život

Njegov život se vrti isključivo oko tebe, a on misli kako je to sasvim u redu i normalno. Ti to interpretiraš kao gušenje, a takvo ponašanje to i jest. U takvim situacijama cure počinju shvaćati da je zanimljivi dečko koji im se sviđao postao totalni dosadnjaković bez života.




Često sam sebe pozove na druženje

Ako sam sebe često pozove kod tebe ili se samo ubaci u planove koje si imala s prijateljima tako pokazuje da je pravi davež. Nažalost teško je odbiti nekog tko ovako nešto govori: `I vi ćete ići gledati Ratove zvijezda u kino? Baš sam i ja planirao ići, možemo svi zajedno!`


Stalno ispituje što misliš o njemu

Nesigurnost u vezama nije ništa neobično, ali ako te dečko stalno ispituje što misliš o njemu, voliš li ga, jesi li još zaljubljena u njega i slična pitanja to znači da te guši. Takva pitanja se možda čine slatka prvi put kada su postavljena, ali ako ona postanu učestala to nikako nije dobar znak.


Ponaša se prezaštitnički

U takvim situacijama treba biti posebno oprezan jer često nam odgovara na početku kada se dečko zaštitnički ponaša, ali kasnije nam to počne ići na živce. Ako ga počne ljutiti to što se družiš s prijateljima bez njega, a to mu nisi javila ili ako ti određuje što ćeš obući- guši te.


Govori o vašoj zajedničkoj budućnosti, a kratko ste zajedno

Kada tek uđemo u vezu u redu je maštati o nekim stvarima s dečkom, ali kada netko od vas dvoje počne već iznositi zajedničke planove o odlasku na fakultet ili o zajedničkom budućem životu, to su znakovi gušenja.


Kupuje previše poklona

Cure vole kada im dečko nešto tu i tamo pokloni, ali stalno dobivanje poklona zna gušiti. Pogotovo ako nastoji da pokloni budu što skuplji i češći, a ti se osjećaš potkupljeno na neki način to znači da ti je dečko davež.


Stalno visi na tvom fejs profilu

Tek ste počeli hodati, a on ti je već poslao zahtjeve za prijateljstvo na svim društvenim mrežama i k tome sve objave ti je lajkao? To nije dobar znak jer je moguće da se radi o davežu te već polako počeo gušiti. Osim toga sam je tražio da svoju profilnu zamijeniš zajedničkim selfijem i javno objaviš svima da ste u vezi...nije li ovo znak za uzbunu?




davi davež znakovi da te dečko guši

Još vijesti