Slika nije pronađena
Iako cure misle da ove stvari žele od dečkiju, zapravo ih one s vremenom počnu užasno živcirati. Od ljubomore, ludosti pa sve do dominacije u vezi - ovo su stvari za koje cure samo MISLE da žele od dečkiju, ali se ttly varaju.

Cure, kad biste trebale opisati svog savršenog dečka što bi to bilo? Trebao bi biti iskren, lijep, pametan i ljubomoran kad samo pomisli da je neki drugi dečko pored tebe. Ali, što ako to sve postane malo 'too much'? Postoje osobine koje cura misli da želi da njezin dečko ima, ali s vremenom skuži da to baš i nije dobra ideja. Mi smo izdvojili čak šest takvih stvari, pogledajte koje su to.

via GIPHY


1. Treba biti ljubomoran (u granicama normale)
Ako nas dečko voli, logično bi bilo da u njemu postoji barem malo ljubomore kad vidi zgodnog dečka da se mota oko nas. Ali, iako misliš da je to sasvim okej, s vremenom ta njegova ljubomora može prerasti u bolesnu ljubomoru i tako vam totalno zeznuti vezu. Već na samom početku veze dečku moraš dati do znanja da ne želiš biti s nekim tko ti ne vjeruje i ima ljubomorne ispadne bez ikakvog razloga.

2. Treba biti potpuno iskren
Hmmmm... veza bez iskrenosti ne funkcionira, to se svi slažemo. Ali, je li baš dobro da tvoj dečko bude baš POTPUNO iskren? Sigurno će ti s vremenom ići na živce ako on svaki put prizna da mu frendica iz razreda izgleda bolje od tebe ili se njegova bivša znala ljubiti, a ti još uvijek failaš u tome. Tvoj dečko treba biti iskren, ali bi neke određene stvari ipak morao prešutjeti. Slažeš li se s nama?

via GIPHY


3. Treba biti 'zločesti dečko'
Nije nikakva novost da većina cura pada na zločeste dečke, barem na prvu. Ali, biti s takvim dečkom u vezi nije baš lako. Tvoj dragi mogao bi stalno 'živjeti na rubu', izlaziti, pušiti, piti i misliti da je to kul. Vjeruj nam, nakon nekog vremena to će ti užasno ići na živce i skužit ćeš da su zločesti dečki simpa sve dok ne prohodaš s njima.

4. Treba biti posvećen tebi
Naravno da je lijepo kad si dečku s kojim si u vezi centar svijeta, ali tvoj dečko treba imati i druge ljude u svom životu. Tu prvenstveno mislimo na frendove (ali i frendice). Sigurno ti neće biti ugodno akotvoj dečko svaku sekundu misli provoditi s tobom i tako te sprječavati da se družiš sa svojim frendicama.

via GIPHY


5. Treba biti romantičan
Malo romantike u vezi ne škodi i zapravo je super kad se bez ikakvog povoda i posebnog razloga tvoj dečko sjeti na tebe. Ipak, dečki koji su skloni romantici i baš su te zbog nje upecati, ne znaju stati i nemaju mjeru. Oni bi s romantikom mogli PRETJERATI, a to se većini cura nikako ne sviđa.

6. Treba razumjeti cure
Ako i ti želiš dečka koji kuži cure, moraš biti spremna da će on najvjerojatnije imati puno prijateljica. On ih kuži, on ih sluša, on zna kako razgovarati s njima i nije kao ostali dečki. S vremenom bi ti moglo smetati što se tvoj dečko stalno drugi s curama, a ne s dečkima.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Šokantno otkriće – znanstvenici utvrdili da su cure 11 puta sklonije depresiji od dečkiju!

Istina boli – s ovih šest tipova dečkiju ćeš vjerojatno dejtati prije nego upoznaš 'onog pravog'

HOROSKOP S njima nema budućnosti – od ovih dečkiju bježi

Dečki savjeti ljubav

Još vijesti