Slika nije pronađena

Prekid je teško razdoblje za svaku osobu koja mora kroz njega prolaziti. Upravo to bi trebala biti nit vodilja za ostvarivanje novog odnosa, odnosno bitno je postaviti si neka pitanja i imati na umu što točno tražiš i želiš od nove osobe, a da nije ono zbog čega si prošla u tvojem zadnjem prekidu.

Prije ulaska u novi odnos, a pogotovo nakon nedavnog prekida, potrebno je sam sebi odgovoriti na neka pitanja koja bi mogla olakšati odluku o novoj vezi ili druženju s nekim dečkom. Prijašnja iskustva uvelike pomažu kod donošenja novih odluka, pogotovo ako su ta iskustva bazirana na greškama na kojima se može s vremenom poraditi. Zato prije ulaska u novu vezu si postavi ova pitanja kako bi bila sigurna da je to ono što ti želiš.

1.Što nije funkcioniralo prošli put?

Najbolje pitanje koje si možeš postaviti je o onoj stvari ili situacijama koje nisu funkcionirale prošli puta. Na taj način ćeš najbolje znati na kojim stvarima želiš poraditi ako si ti u pitanju ili što želiš očekivati od svoje buduće veze.

via GIPHY


2.Što očekuješ ovaj put?

Ovo pitanje se nadovezuje na prethodno jer na temelju prošlih grešaka možeš odlučiti što očekuješ u novoj vezi i što očekuješ od svojeg novog dečka. Tako ćeš si postaviti ciljeve prema kojima ćeš težiti i to će odlučiti jesi li spremna za nove odnose ili nisi.

3.Jesi li svjesna da kroz neke stvari moraš ponovo prolaziti?

Postoje te određene stvari kroz koje moraš ponovo prolaziti ako ulaziš u novi odnos. Neke od tih stvari su dejtovi, ponovno upoznavanje i navikavanje na novu osobu i okolinu u kojoj ćeš se nalaziti. Nekada to može biti naporno, ali ako misliš da si spremna ponovo proći kroz isto, ne postoji nešto što te može zaustaviti!

via GIPHY

4.Je li vrijedno ući u novu vezu ili se radi samo o trenutku slabosti?
6.Misliš li da će biti bolje nego prvi put?

Sjeti se prošle veze i na temelju nje odluči radi li se sada o trenutku slabosti kada samo želiš biti s nekom novom osobom i je li to vrijedno tvojeg vremena. Veza je ipak jedan dublji odnos, a uvijek postoji opcija nekog neobaveznog druženja što ne mora nužno naginjati k vezi.

5.Jesi li poradila na nekim vlastitim greškama koje si činila u prošloj vezi?

Prekid je bolan period za svaku od osoba koja mora prolaziti kroz njega. On je nekada izazvan različitim faktorima, a nekada nismo ni svjesni da su i naše greške njemu doprinijele. Zato se sjeti nekih svojih grešaka i procijeni jesi li poradila na njima kako ih ne bi ponavljala u novom odnosu.

via GIPHY

Ako je tvoj zadnji prekid bio bolan, dobro razmisli jesi li spremna za novu vezu. Procijeni situaciju onakvu kakva sada je i na temelju toga razmisli hoće li ovaj odnos biti bolji od prošlog. Uvijek slijedu svoju intuiciju koja je u većini situacija točna!

Pogledajte još:

Pitanja o bivšim curama su veliko NE - ovih 9 nikada ne bi smjela postaviti svojem dečku

[HOROSKOP] Njima nikako ne ide u ljubavi: 5 znakova koji se uvijek zaljube u pogrešnu osobu

Je li on ljubav tvog života? 6 znakova da si upoznala onu pravu osobu, ali u pogrešno vrijeme

ljubav pitanja Prekid nova veza savjeti

Još vijesti