Slika nije pronađena

Vrlo je važno znati kako se dobro ljubiti. Ako si dobra u tome, onda će ti zadržavanje njegove pažnju postati još lakše jer je puno senzualnog ljubljenja bitan dio ljubavnog života.

Dakle, vrati se na osnove. Točno ovako poljubi svog frajera sa strašću kako bi ga natjerala da te želi još više i da te nikad ne zaboravi. Nevjerojatan poljubac može te zadržati u njegovim mislima godinama! Sean Jameson, pisac i stručnjak za seks, donosi ti ovih devet načina na koje možeš napučiti usne i privući pažnju svoje simpe:

1. Pripremi se unaprijed

Ne radi se o proučavanju drevnih majstora ljubljenja nego o tome da budeš sigurna da izgledaš najbolje što možeš i pripremiš usne za poljubac. To znači da trebaš koristiti dobar balzam za usne tako da su tvoje usne mekane i definitivno ne ispucale! Usprkos tome što, zahvaljujući ružu, tvoje usne mogu izgledati privlačnije, nanošenje ruža je često loša odluka prije ljubljenja jer ta situacija završava nepotrebnim i brojnim, crvenim, razmazanim tragovima kada ga poljubiš. To nije najatraktivnija stvar na svijetu.


via GIPHY

2. Otkrij mu svoje namjere

Ako želiš, možeš pokušati biti super izravna i pitati svoju simpu bi li te htio poljubiti ili se samo suptilno nagni prema njemu – ali to ne uspijeva uvijek i često može dovesti do neugodnosti. Mnogo je bolje ako svom čovjeku otkriješ svoje namjere da točno zna što ti je na umu. Dok razgovaraš s njim, nemoj se toliko fokusirati na njegove oči i lice i počni više obraćati pozornost na njegove usne. Najučinkovitiji način da to učiniš je taj da svako malo pogledaš dolje u njegove usne, na samo nekoliko sekundi tijekom razgovora. On možda neće primijetiti da to radiš u početku, ali nakon minutu ili dvije, većina frajera shvati što se točno događa. Ako te želi poljubiti, onda će kopirati ono što radiš i približiti se, nagnuti prema tebi, a možda i počne gledati u tvoje usne. Ako učini nešto od ovoga, onda možeš biti gotovo sigurna da te želi poljubiti.


via GIPHY


3. Počni lagano i idi polako

Kada se naposljetku nagne kako bi te poljubio ili se ti nagneš kako bi poljubila njega - počni polako. Nježno napuči usne i što nježnije masiraj njegove usne. Trebala bi početi s njegovom donjom usnom, a zatim se posvetiti njegovoj gornjoj usni.

4. Zamijeni stvari

Nakon što provedeš neko vrijeme nježno masirajući njegove usne, možeš malo promijeniti taktiku. Možeš postati nešto agresivnija i umjesto da mu samo nježno masiraš usne, stisni ih. Nema potrebe za tim da zdrobiš njegove usne sa svom snagom koju imaš, samo upotrijebi dovoljno snage da mu pokažeš da si strastvena.


via GIPHY


5. Koristi zube

Pitajte bilo koga kako poljubiti nekoga i oni će ti reći da koristiš svoje usne. Istina je - očito trebaš koristiti svoje usne da ga poljubiš. Međutim, tvoja simpa će puno propustiti ako nikad nećeš koristiti i svoje zube. Izjava o odricanju od odgovornosti: Kada kažemo da koristite zube, ne mislimo da bi ga trebala što je više moguće gristi i pokušati odgristi komadić njega. Moraš biti što nježnija kako ne bi slučajno povrijedila. Korištenje zubi tijekom ljubljenja je jednostavno, samo nježno grickaj njegove usne. Možeš stisnuti gornju usnu ili donju usnu između zubi, a zubima možeš nježno prijeći preko njegovih usana kako bi mu pružila malo drugačiji osjećaj.

6. Mijenjaj položaj glave

Nešto što mnoge žene ponekad zaboravljaju je da se najčešće usredotočuju samo na jednu stranu njegovog lica. Trebaš nagnuti glavu na jednu stranu jer očito je da simpu ne možeš poljubiti bez da ju nagneš. Kada to učiniš, bit će ti mnogo udobnije i zaista možete početi uživati. Međutim, nemoj pogriješiti i zanemariti drugu stranu njegova lica! S vremena na vrijeme, svakako promijeni položaj glave i prebaci ju s jedne na drugu stranu.


via GIPHY


7. Dozvoli mu da on poljubi tebe

Kada uče kako poljubiti dečka, cure često upadaju u zamku misleći da moraju obaviti sav posao. Ne morate. Trebale bi raditi 50 posto posla ili čak manje. Ako ne uživate u dominantnosti, neka tvoja simpa preuzme glavnu ulogu i bude onaj koji vodi poljubac.


8. Ne moraš ljubiti samo njegove usne

Pronalaženje načina kako poljubiti simpu često dovodi do toga da se cure usredotoče samo na njihove usne. Ako to učiniš, onda propuštaš sve ostale osjetljive erogene zone kojima možeš pobuditi sva njegova osjetila. Dakle, ako se umoriš ili ti dosadi biti usredotočena samo na njegove usne, poljubi ga u obraz. Ako ti to nije dovoljno, zakopaj glavu u njegov vrat i počni ga ljubiti, sisati, masirati i grickati. Ako želiš isprobati još nešto onda mu pokušaj vrlo tiho lickati i ljubiti uho.


via GIPHY


9. Vježbaj tehniku

Postoji mnogo različitih savjeta, tehnika, taktika i ideja koje možeš koristiti, ali nije realno očekivati da će sve biti savršeno na prvu. Kako bi ovladala ovim tehnikama ljubljenja, moraš posvetiti tome malo vremena i ponekad bi moglo biti pomalo neugodno kada pokušaš nešto novo. To je prirodno i normalno, stoga ne brini.

Samo vježbaj i na kraju će ti to postati prirodno!

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K./ Izvor 

Pogledajte još:

Celebrity beauty stručnjak nudi najbolje savjete - kako sakriti i najgori ljubavni ugriz!

Muke po prvom poljupcu – najčešćih šest razloga za njegovo izbjegavanje

WOW Osam najčudnijih činjenica o ljubljenju koje sigurno niste znali

ljubav poljubac za pamćenje ljubljenje simpa savjeti

Još vijesti