Slika nije pronađena

Mislila si da vam ide, a onda je odjednom promijenio svoje ponašanje? Evo što jasno pokazuje da te tvoja simpatija samo zavlači i da mu se više nimalo ne sviđaš...

1. Nikad nema vremena naći se s tobom

Prije ste se stalno viđali, izlazili na kave i dopisivali se, ali odjednom se sve to promijenilo? Čak i onda kad se napokon uspijete dogovoriti za dejt– on otkaže vaše planove u zadnji tren... Razlog? Nešto je drugo iskrsnulo.
Njegovo odbijanje moglo bi biti znak da mu se više ne sviđaš, ali nemoj ništa zaključivati. Pitaj njega u čemu je problem, postoji šansa da promjena njegovog ponašanja nema uopće nikakve veze s tobom i vašim odnosom. Možda ga samo muče neke stvari koje ga sprječavaju da s tobom provodi svoje vrijeme, a želio bi. Ako se takvo njegovo ponašanje nastavi, a skužiš da ga ne muči ništa značajno – jednostavno se ohladio.

via GIPHY


2. Stalno spominje i gleda druge cure

Prije mu je jedina prijateljica bila mama, a sad ti spominje neka ženska imena za koja nikad prije nisi ni čula? Osim toga, ima i nove frendice, a ti si ta kojoj sve o njima govori? Ovo je veeeeliki PANIC ALERT i ne sluti na dobro. Svako novo žensko društvo predstavlja opasnost, a to vrlo često znači da se svojoj simpatiji više ne sviđaš – barem ne kao potencijalna cura. Ako usput sa strane i škica druge cure, radije odustani od njega.

via GIPHY


3. Uopće nije ljubomoran

Dečki često sline za tobom, tvoja simpa to primjećuje, ali jednostavno ne reagira? Očito mu nije stalo jer je svaki dečko (barem malo) ljubomoran kad se oko njegove cure motaju drugi dečki, kakvi god oni bili. I oni najsamouvjereniji dečki po prirodi ne vole da netko dira nešto što je njihovo, a poznati su po tome što moraju štititi svoj teritorij. Zato svaki nedostatak ljubomore definitivno nije dobar znak!

via GIPHY


4. Dopisuje se s drugim curama
5. Nikad te ne pita kako si provela dan

Mislimo da ti ovo ni ne trebamo posebno objašnjavati, sve je jasno. Dečku kojem je stalo do tebe takvo nešto neće ni pasti na pamet. Znamo da istina boli, ali bolje je da se odmah makneš od takvog neiskrenog tipa. U ljubavnoj vezi s njim ne bi se sigurno dobro provela.

via GIPHY


Kad ti se netko sviđa normalno je da te zanima sve o njemu, čak i bezvezne sitnice koje nikoga ne bi inače zanimale. Ako tvoja simpatija odjednom prestane pokazivati i najmanji interes za tebe i događaje u tvom životu – prihvati bolnu istinu da ga više ne zanimaš.


via GIPHY


6. Ne sluša te

Dečko kojem se sviđaš uvijek će te pažljivo slušati i imati razumijevanja za tvoje probleme. Ako primijetiš da te tvoja simpatija više ne sluša pozorno, ne gleda te u oči ili usred vašeg razgovora ležerno tipka po mobitelu – jasno je da nema poštovanja za tebe , kao ni za tvoje osjećaje. Tako se sigurno neće ponašati dečko kojemu je stalo do tebe pa bi bilo najbolje da ga sama otkantaš.

via GIPHY


7. Osjeti se neugodnost

Kad ste zajedno, u zraku vlada neka napetost i može se skužiti da nešto nije OK. Kad si u društvu s nekim koga voliš, to se osjeti, nema nikakve neugodnosti i atmosfera je opuštajuća. Ako se u blizini svoje simpatije osjećaš čudno i to se događa sve češće, očito je da vam nedostaje prisnosti.

via GIPHY


8. Vjeruj svojoj intuiciji

Kažu da mi curke imamo ono 'šesto čulo' koje nam seuvijek  javlja kad nešto nije u redu, čak i kad ne znamo što bi to točno moglo biti. Ako i ti imaš ovakav čudan osjećaj svaki put kad si u blizini svoje simpatije, vrlo je moguće da imaš pravo i da on više nije zaljubljen u tebe. Naravno da se može dogoditi da si sve umišljaš, ali se to ipak događa vrlo rijetko.

I na kraju, ako kod svoje simpe prepoznaješ neki od ovih znakova, ili više njih, imamo ti za reći samo jedno...

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Istina boli – s ovih šest tipova dečkiju ćeš vjerojatno dejtati prije nego upoznaš 'onog pravog'Upute za kvalitetnu svađu – prouči kako se porječkati u vezi bez većih posljedicaTotalni turn off – saznaj koje radnje odbijaju baš svakog dečka

ljubav simpatija

Još vijesti