Slika nije pronađena

Postalo je nezamislivo ući u vezu bez da ste ispunili glavni kriterij dejtanja u 2018. godini, a to je upijanje cijelog sadržaja društvenih mreža tvoje simpatije.

Kad si single može ti se dogoditi da shvatiš kako je dejtanje beskonačni krug pokušaja da upoznaš nekoga. Razgovarate i dopisujete se sve dok se ne prestanete dopisivati, ali i dalje ga redovito vidiš na  popisu onih koji ti gledaju storyje na Instagramu. I tako svaki dan, sve do kraja svijeta ili društvenih mreža.

via GIPHY

Ghosting postaje haunting jer te duh prošlosti progoni putem društvenih mreža, lajka ti fotke, komentira tweetove i gleda Instagram storyje, a uživo ga naravno nema na vidiku. Možda on analizira sve svoje opcije, a pritom ne želi nikoga isključivati kako bi se imao priliku vratiti u tvoj život ako to poželi, ali pih, tko kaže da ćeš ga ti još uvijek čekati s ove strane, zar ne?

via GIPHY


E pa taj novi trend u dejtanju je upravo to...


Nema neki poseban naziv, ali je jako iritantna sama pojava... Jesi li ga već iskusio/la?


Foto: Freepik/Giphy/Twitter

M.S.K.

DEČKI I DOPKANJE Što piše VS što zapravo misli – dešifriramo vam njihove porukeNajbolji savjeti za kraj - prekini s njim na način da pati za tobom zauvijek

Pročitaj još:


Rijetko se viđate, pun je izgovora i ti si dežurni krivac? Ovo su znakovi da tvoj dečko planira prekinuti s tobom

ljubav dečko savjet dejtanje

Još vijesti