Slika nije pronađena
Selena i Justin još su nedavno bili par iz snova, a svi smo im mi ttly zavidjeli na vezi koju imaju. Danas je situacija nešto drugačija, a Selena je opet SOLO.

via GIPHY


U samo nekoliko mjeseci, Selena Gomez prošla je stvarno kroz mnogo toga, a između ostaloga prekinula je čak dvije veze – onu ozbiljnu s Justinom Bieberom i onu (malo manje ozbiljnu) s The Weekndom. I dok su obojica vrlo brzo našli nove cure, Selena je ostala sama i zamisli – preživjela!

Ovo je deset načina kako i ti možeš preživjeti prekid veze, baš kao što je to napravila Selena.

1. Prihvati svoju tugu, isplači se i kreni dalje

Selena zna da nije dobro ignorirati stvari koje ti se događaju ni teške situacije u kojima si se možda našla. Budi kao Selena, prihvati situaciju u kojoj se nalaziš, isplači se i onda kreni dalje. Nikad nemoj kriviti sebe za prekid do kojeg je došlo, na neke stvari jednostavno ne možeš utjecati i to je sasvim okej.

via GIPHY


2. Usredotoči se na sebe

Selena nakon prekida nije dugo tugovala, nego se odlučila malo više posvetiti sebi, svojoj glazbenoj karijeri, društvu i uživanju u životu. Budi baš poput nje, nemoj razmišljati o tome što je moglo biti da do prekida nije došlo nego kreni dalje i počni malo više raditi na sebi. Osjećat ćeš se mnogo bolje ako svoje vrijeme usmjeriš na sebe i stvari u kojima uživaš, a s vremenom ćeš zaboraviti na prekid koji te toliko povrijedio.

3. Posveti se svojim frendicama

Selena je poznata kao jedna od najboljih celebrity frendica pa nije ni čudno što se nakon prekida samo još više posvetila svojim najboljim prijateljima. Budi i ti kao ona, sjeti se da oko tebe itekako postoje ljudi koji su na tvojoj strani. Nemoj se zatvarati u sebe ili isključivati iz života svoje frendove. Oni su tu da ti bude bolje i vjeruj nam - oni ti stvarno mogu pomoći da lakše preboliš i zaboraviš bolni prekid.

via GIPHY

4. Pokaži bivšem dečku što je izgubio
Selena nije netko tko će sjediti kod kuće, danima tugovati i usput žaliti samu sebe. Umjesto plakanja i kukanja zbog prekida, svom bivšem ranije pokaži što je izgubio. Tako je postupila i Serena, a iako Justin to još uvijek nije priznao, sigurno mu je barem malo žao što ju je ostavio. Kako i ne bi?

via GIPHY


5. Zaboravi ogovaranja i ružne riječi
Selena nije tračala ni ogovarala Justina nakon posljednjeg prekida nego je dostojanstveno prihvatila prekid. Čak ni kad je Justin našao novu curu (navodno se prije koji dan i oženio), nije reagirala kao ostavljena cura i izašla u javnost s optužbama ili intimnim tajnama kao što je to često kod drugih celebova. Tako i ti - zaboravi na bilo kakve ružne riječi, ogovaranja i tračanja bivšeg dečka. Budi fer i prema njemu, kako bi se osjećala da je situacija obrnuta?

6. Ignoriraj negativne komentare svoje okoline
Ako je to uspjelo Seleni, koja je javna osoba i celebrity, sigurno će uspjeti i tebi. Vjeruj nam, najbolje je da ignoriraš sve negativne komentare koji će nakon prekida možda kružiti oko tebe. Nemoj se obazirati na njih, baš kao što to nije napravila niti Selena.

via GIPHY


7. Nemoj odustati od ljubavi
Često nam nakon prekida duge veze ne pada na pamet prohodati s nekim novim. Ali, zašto ne? Znači li prekid da trebamo zauvijek odustati od ljubavi i više ne tražiti 'ono pravo'? Selena nakon prekida nije odlučila prestati dejtati i mislimo da u tome nije nimalo pogriješila.

8. Vjeruj u sebe
Zašto izgubiti samopouzdanje i vjeru u sebe zbog jednog dečka? Selena nije dozvolila da joj prekid sa Justinom promijeni život, a pogotovo da sroza njezino samopouzdanje. Iz tog prekida izašla je samo još jača i sigurnija u sebe - a ti bi trebala slijediti njezin primjer.

via GIPHY


9. Smijeh je uvijek najbolji lijek
Ako samo prođeš po Seleninim fotkama na Instagramu, vidjet ćeš da se na skoro svakoj fotki ona (iskreno) smije. Zašto? Pa jer zna da je smijeh najbolji lijek za sve probleme, bez obzira na to koliko ga je nekad teško vratiti na lice.


10. Nemoj se bojati pokazati svoje slabosti
Ako prekineš vezu, nemoj se početi zatvarati u sebe i skrivati svoje slabosti. Selena sigurno nije jedna od onih cura i nije joj problem pokazati (i to cijelom svijetu!) da i ona ima slabosti. Nedavno je Selena objavila i fotku snimljenu samo nekoliko minuta prije njezine operacije, odnosno transplatacije bubrega. Nije joj bilo neugodno i nije mislila da će zbog toga naići na loše komentare, svoje je fanove baš osvojila jer im je pokazala svoje slabosti.


Nakon svega ovoga možeš vidjeti da je Selena stvarno cura koja zna kako preživjeti prekid, bez previše suza. Od nje možeš naučiti da je i ona samo čovjek i cura koja je imala slomljeno srce, ali ga je ipak uspjela izliječiti. Bravo Selena!

Foto: Instagram/Profimedia/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Selena Gomez pod povećalom – čini li se i vama da je otišla 'pod nož'? FOTO

'Opet sretna' nakon prekida - ovo su znakovi da si ga stvarno napokon preboljela

KVIZ: Prekid ili ljubav zauvijek – saznaj kakva budućnost čeka vašu vezu

Selena Gomez Prekid recept

Još vijesti