Slika nije pronađena

Koje osobine bi trebao posjedovati tvoj 'idealan' dečko? Iskrenost, duhovitost, spontanost ili svo troje?

Jesi li se ikada zapitala koje su to osobine koje bi trebale krasiti 'idealnog' dečka? Svaka cura ima svoj tip dečka koji je u skladu s njezinim osobinama i vrednotama. Ipak, postoje određene osobine koje bi svaka cura trebala tražiti u dečku...

Povjerenje

Povjerenje je ključ svake veze. Ako želiš vezu koja će potrajati, moraš pronaći dečka u kojeg ćeš imati povjerenja jer ono otvara vrata intimnosti i otvorenoj komunikaciji.

Inteligencija

Tvoj dečko ne mora biti najpametniji u razredu, ali određeni stupanj inteligencije je poželjan. U vezi će ti biti ljepše ako imaš dečka s kojim si na istoj valnoj duljini – po interesima i pameti. Osim toga, inteligencija je bitna jer znaš da dečko može donijeti pametnu odluku i zaključke. S pametnijim dečkom razgovaraš o zanimljivijim temama, a i možete naučiti puno jedno od drugoga.

Spontanost

Spontanost je zanimljiva karakteristika koju ne može posjedovati svaki dečko. Nijedna cura ne želi tipa s kojim se ne može ništa dogovoriti i kojemu je sve problem. Nije li zanimljivije imati frajera koji je otvoren za nove stvari, pun inovativnih i zanimljivih ideja? Kraj spontanog dečka veza djeluje kao prava avantura jer nikad ne znaš kakvo iznenađenje sprema.

Opuštenost i pozitivan stav

Ovo je definitivno karakteristika koju bi trebao imati 'idealan' dečko. Bitno je imati pozitivan stav prema životu i znati izvući ono najljepše iz negativne situacije. Također, cure vole dečke s kojima mogu opušteno razgovarati o svemu. Pozitivni dečki olakšavaju vezu.

Duhovitost

Svaka cura želi dečka koji će ju znati oraspoložiti kada je tužna. Duhoviti dečki se znaju 'uvući pod kožu' i kraj njih se ne moraš brinuti hoće li se svidjeti tvojim frendicama i frendovima.

Iskrenost

Iskren dečko će uglavnom biti odan i vjeran dečko. Iskrenost je ključna za izgradnju povjerenja i otvorene komunikacije. Djevojke vole frajere kojima mogu vjerovati i koji su iskreni s njima.

I.Č.

foto: Shutterstock


...pročitajte još:

Kako s dečkom razgovarati o ovim nezgodnim stvarima?

Kako utješiti frendicu koja je prekinula s dečkom?

Nisu riječi jedine koje govore: znakovi koji ti pokazuju da te iskreno voli

O ovome se ne priča - stvari koje mogu uplašiti svakog dečka!
Duhoviti dečki su zakon - 5 razloga zašto je super dejtati sa smiješnim dečkom!Na koga te podsjeća: evo kako izgleda savršeni dečko!

osobine koje trebaš tražiti u dečku iskrenost povjerenje odanost idealan dečko

Još vijesti