Slika nije pronađena

Ljeto je godišnje doba uz koje odgovara stih Došlo je doba da se ljubav proba, ali nekada vrući mjeseci mogu biti najgori za dejtanje. Pitate se zašto?

Vrućine, znoj, depiliranje svakih nekoliko dana, komarci- već su dovoljno iritantni ljeti, a kada to sve pomiješaš s dodatnim preznojavanjem uslijed nervoze zbog dejta sa simpom, stvari mogu biti prilično gadne, zar ne?

Evo nekoliko stvari koje mogu zakomplicirati ljetne spojeve:

Znojenje

Kada porastu temperature, poraste i tvoja potreba za češćim korištenjem dezodoransa. Vrućina te neće spriječiti da na dejt obučeš svoju omiljenu haljinu, ali velika je vjerojatnost da će nakon dejta na haljini ostati mrlje od znoja u predjelu pazuha. Misao koja ti se vrzma glavom je: Što ako me poljubi i okusi malo mog znoja s gornje usnice?


Često depiliranje

Rijetko koja cura se voli depilirati; nebitno rai li s o bolnoj depilaciji voskom ili lakoj, ali ne da mi se debilaciji britvicom. Upravo zbog toga sve volimo zimu kada će naše noge i bikini zonu prekrivati duge hlače. Kada dejtaš ljeti jednostavno se moraš depilirati jer ćeš zasigurno nositi kratke hlačice ili suknje.


Doslovno se možete zalijepiti jedno za drugo

Iako to zvuči romantično, zalijepiti se jedno za drugo tijekom vrućih dana nije niti najmanje ugodno. Ako si ikada probala podijeliti ručnik na plaži sa slatkim dečkom ili pak ležaljku znaš što te nakon toga čeka. Za sve one koji ne znaju, objasnit ćemo- slijedi vrlo neugodan zvuk odljepljivanja tijela od tijela ili tijela od predmeta što može pokvariti cijelo raspoloženje.


Idealno tijelo za bikini

Tijekom ljeta velika je vjerojatnost da ćete dečko pozvati na dejt na kupanje. Svi smo pod velikim pritiskom da izgledamo idealno u badiću, a pritisak samo raste ako se radi o dejtu. Nitko ne treba takav problem za vrijeme ljeta.


Komarci

Ako ideš na dejt na otvorenom bez obzira je li to piknik ili odlazak na kavu velika je vjerojatnost da će te gristi komarci. Komaraca se teško riješiti, tim gore što ih privlači i znoj. Možeš izgledati blesavo dok tjeraš komarce za vrijeme dejta.`Nezgodna` hrana

Gotovo sva hrana koja je idealna za ljetno vrijeme može umazati tvoje lice ili odjeću. Primjerice sladoled, lubenica, ledeni štapići, hot dogovi- mogu te učiniti totalno neurednom dok jedeš i pokvariti ti doživljaj dejta.Ljeto svi smatraju idealnim za flertanje i dejtanje

Većina ljudi smatra da je ljeto idealno za dejtove i za početak nove veze. Možda ćeš postaviti pitanje sama sebi o tome želiš li zapravo dejtati ljeti samo zato što je to cool ili zato što sama to želiš? Dejta li tvoja simpatija ljeti samo zato jer je to cool? Hoćete li dejtati nakon ljeta kada krene škola? Izgleda da ljeto svima stvara pritisak.

dejtanje Ljeto

Još vijesti