Slika nije pronađena

Čini se da malo previše gledamo romantične komedije i onda očekujemo i da će naša veza izgledati tako nekako, a kada ne zadovolji te nerealne kriterije, odustajemo od nje i tog dečka.

Samo zato što se tvoj dečko ne ponaša romantično kao likovi koje glumi Noah Centineo u filmovima, ne znači da mu nije stalo ili da te ne voli. Cura znaju imati malo nerealna očekivanja od dečki i veze, koja im se onda obiju o glavu i unište vezu. U realnosti, veza nikada neće izgledati onako kako si si ju ti zamislila u glavi. U redu je imati kriterije, ali isto tako, pokušaj biti i realna. Dečki nisu najčešće veliki romantičari i neće im biti jasno da nešto rade pogrešno. Volimo raditi probleme u vezi zbog stvari oko kojih uopće ne treba raditi probleme. Ali nekada cure imaju prevelika očekivanja koja nisu realna – i to može ubiti tvoju vezu. Pogotovo ako i ti imaš ovih 7 očekivanja.

1.Ti si središte njegova života

Prije nego što postanete cura i dečko, dok se još osvajate međusobno, fokus će vam biti jedno na drugome, ali kada uđete u vezu, to će se ipak mrvicu smanjiti i morat ćete pronaći neki svoj ritam. Zato se curama može činiti kao da dečku više nije stalo, ali zapravo, to je jednostavno prirodan slijed stvari. U jednom će trenutku morati staviti fokus na faks/školu ili svoje prijatelje, ali to ne znači da mu je manje stalo do tebe.

2.U svemu ćete se slagati

I nikada se nećete svađati. Mhm, kako da ne! Svi na svađe gledaju kao na nešto strašno u vezi što zapravo govori da niste dobri jedno za drugo, ali one su skroz normalne. Nije normalno svađati se svaki tjedan, ali tu i tamo se zakačiti oko stvari je nešto što se događa u svim vezama. Ne možete se slagati baš oko svega. To jednostavno nije moguće. Izbjegavati svađe i pristajati na kompromise koji će te samo učiniti tužnom i jadnom, nije rješenje. Bolje je nekada i reći na glas što ti smeta pa da se pokrene rasprava i to riješi nego da šutiš i trpiš.

3.On će se promijeniti zbog tebe

Puno cura misli da su baš one te koje ga mogu promijeniti i koje će svojom ljubavi uspjeti od njega napraviti idealnog dečka. Iako to u filmovima uspije, u stvarnom životu baš i neće. I zato to nemoj niti očekivati. Ljudi se ne mijenjaju, a kada i da, treba za to puno vremena i strpljenja, neće se promjena dogoditi za tjedan ili mjesec dana.

4.Sada kada si u vezi, sve će biti super

Veza nije rješenje problema. Mnogi misle da će se magično sve posložiti i popraviti kada jednom pronađu osobu s kojom će biti u vezi. I onda kada se to ne dogodi, misle da nisu u pravoj vezi i da to nije ipak osoba za njih. Staviti ovakva očekivanja na vezi nije nikako dobro, od početka si ju osudila na propast.

5.Ako te voli, treba znati pročitati tvoje misli

Nećeš to ovako direktno pomisliti, ali čini se kao da cure očekuju da im dečki čitaju misli. Samo zato jer su zajedno i jer se vole, on bi trebao znati zašto si se ti naljutila i što sada treba napraviti da popravi situaciju. Zaboravi na to. To se baš nikada ne događa. Ako želiš nešto dati dečku do znanja, morat ćeš mu to direktno reći. U suprotnom vam slijedi puno nesporazuma i svađa oko gluposti.

6.Godišnjice veze će vam biti romantične i za pamćenje

Godišnjice i Valentinovo trebaju kao biti najromantičniji dani ikada, ali dečki nisu oko toga toliko entuzijastični kao cure. Njima to nije toliko događaj i nemoj se iznenaditi ako ne napravi od toga spektakl nego ti samo kupi ružu. I to je puno! Za dečke je to itekako uspjeh. Umjesto da očekuješ za te dane velike darove i ludo romantične dejtove, zaboravi na to i budi sretna i s čokoladom. To su ionako samo darovi i jedan dan u godini. Ljubav se iskazuje i na druge, puno bolje načine.

7.Očekuješ od dečka izljeve ljubavi

Većina dečki neće biti sladunjava i svakih ti 5 minuta govoriti da te voli i da će umrijeti ako te ne vidi danas. Pokazivanje emocija im baš i ne ide od ruke, ali to ne znači da im nije stalo. Samo će ti to pokazati na drugačiji način. Očekivati da će ti pisati pjesme ili raditi neke velike geste…tako ćeš sigurno ostati razočarana.

Pogledajte još:

Psihološki test kojim cure provjeravaju koliko su im dečki vjerni – isprobaj i ti na svom dečku

Toksičan način kako da se netko zainteresira za tebe – već smo ga viđali u filmovima i serijama

Jeftinije verzije spojeva s kojima ne možeš promašiti, a za neke od njih ti ni ne trebaju novci

veza nerealna očekivanja cura i dečko

Još vijesti