Slika nije pronađena

Naravno da je dečkima bitan i izgled, kome nije, ali postoje neke pomalo neočekivane osobine na curama koje im se posebno sviđaju. Ovo nisu neke stvari za koje bi na prvu pomislila 'e ovo će ga osvojiti'.

Iako ne postoji magična formula koja će ti otkriti kako osvojiti dečke, jer svaki je drugačiji i pada na drugačije cure i drugačije tipove osobnosti, neke su stvari zajedničke velikom broju dečki. Ne kažemo da će se ovo odnositi na baš svakoga, ali dobar dio muškog spola će biti oduševljen s curom koja se ovako ponaša i koja ima ovakve osobine. Nisu tipične za koje bi pomislila da će osvojiti dečka, ali oni su nekada čudna bića, a ovo samo dodatno potvrđuje tu tvrdnju.

1.Ne bojiš se pojaviti pred njim u nesređenom izdanju

Da, dečki vole kada se sredimo i kada izgledamo ekstra, ali ono što će ih osvojiti još više od tvojih umjetnih trepavica i ispeglane kose je prava ti. Ti bez šminke, u trenirci i tenisicama, baš onakva kakva jesi. Puno dečki je priznalo da im se jako sviđa kada su cure u opuštenom izdanju i kada su prirodne. Ovo i njemu pokazuje da se osjećaš ugodno u njegovom društvu, ali i ti se možeš opustiti jer ne moraš paziti na šminku ili kosu da će se uništiti.

2.Daješ mu prostora

Dečki jako ne vole kada ih se guši. Sviđaš mu se i cura si mu, ali i dalje želi nekada vremena za sebe ili za muško druženje. Nije im slatko kada im cura ne da disati i stalno šalje poruke ili se želi vidjeti svaki dan. One koje nisu toliko clingy i koje će im dati disati će ih takvim ponašanjem oduševiti jer su drugačije.

3.Znaš se našaliti na svoj račun

Neki će se naljutiti kada ih drugi zezaju ili zadirkuju oko nečega, a neki će prihvatiti šalu i dodatno se našaliti na svoj račun. Ovaj drugi tip cura je dečkima daleko primamljiviji. To pokazuje da imaš dobar smisao za humor i da si sigurna u sebe jer se možeš na ovaj način zezati. Smisao za humor je dečkima bitniji nego što bi na prvu pomislila.

4.Nije ti bed preuzeti inicijativu

Koliko god da dečki vole biti glavni i osjećati se kao da su glavni, neodoljivo im je i kada cure preuzme tu ulogu. Bilo da ćeš ti biti ta koja će njega pozvati na dejt, a ne čekati da on tebe, da ćeš ti njega prva poljubiti ili se jednostavna prva nekada javiti porukom. Uvijek se očekuje od dečki da će biti ti koji će sve započeti i potaknuti, jednom budi i ti takva.

5.Zanima te sport

Ovo je nešto što ćeš teško glumiti – ili te sport zanima ili ti je ubitačno dosadan. One cure koje su zagrijane za sport su ovdje u prednosti. Većina dečki prati neki sport, najčešće nogomet pa kada ispadne da i cura koja im se sviđa voli taj isti sport ili navijate za isti klub, to će biti to zbog čega će mu srce zaplesati. Ovo će biti samo jedno od polja na kojima se možete spojiti tako da nemoj očajavati ako nisi fan sporta. Međutim, ako jesi, to će samo igrati u tvoju korist.

6.Pozitivna si osoba

Ovo zapravo i nije toliko iznenađujuće, ali je nešto na što ne mislimo kada razmišljamo kako osvojiti dečka. Imati pozitivan stav i biti u globalu pozitivna osoba je nešto što će ga privući više nego što misliš. Lako je u svemu vidjeti nešto loše, ali imati obrnuti stav, to nije tako lako i nije nešto što se sreće često.

Pogledajte još:

Samo odgađaš kraj veze koji je neizbježan: 9 znakova da forsiraš vezu koja nema smisla

Psihološki trikovi kojima ćeš osvojiti simpu – na ova 3 načina će te sigurno primijetiti

Psihološke igrice kojima dečki provjeravaju koliko si zagrijana – ove 3 stvari ne rade slučajno

osobine vole na curama veza neočekivane osobine ljubav privući dečka Dečki

Još vijesti