Slika nije pronađena

Svatko će imati svoj tip kada je u pitanju fizički izgled, ali dečku neće biti toliko bitno imaš li plave ili smeđe oči ako ga totalno osvoji tvoj karakter. Postoje neke osobine na koje dečki posebno padaju.

Svima nam je bitan neki detalj na fizičkom izgledu koji ćemo posebno tražiti u potencijalnom partneru, ali to može pasti u vodu ako nas osoba osvoji svojim karakterom. Kada se između vas pojavi iskrica, razgovor teče glatko i jednostavno ste kliknuli, vrlo je vjerojatno da će fizički izgled pasti u drugi plan. Da izgledaš i najljepše na svijetu, ali ako ti je karakter toksičan, to ti neće pomoći kada je po pitanju dejtanje. Pogotovo ako tražiš nekoga na duge staze. Nije sve u ljepoti. Stručnjaci su za Your Tango otkrili koje su to osobine na curama zbog kojih ti dečki neće moći odoljeti. Ako imaš sve ove tri, onda si pravi magnet za suprotni spol!

1.Imaš samopouzdanja
Samopouzdanje je toliko privlačno. I curama i dečkima! Tako da ovo i nije neko iznenađenje. Kada je osoba samopouzdana i sigurna u sebe, šalje drugačiju vibru, privlačniju. Nemoj zamijeniti samopouzdanje za hvalisanje i narcisoidnost. Lako se vidi tko je samopouzdan, a tko samo pun sebe.

zavođenje Cure misle da ovi načini privlačenja dečki super rade – istina je da oni ne padaju na ovih 7 stvari

2.Nisi ljubomorna osoba i imaš svoje vlastite interese
Ako dečki nešto ne vole, onda je to kada je netko stalno ljubomoran i kada ima ljubomorne ispade za svaku sitnicu. To je jedna stvar koja će ih sigurno odbiti. S druge strane, ako si netko tko ima razumijevanja i nećeš mu braniti da se druži sa ženskim frendicama ili se ljutiti jer je nekome lajkao fotku, mogla bi ga osvojiti. Uz to, dečki vole cure koje su samostalne i koje imaju svoje vlastite interese i hobije.

3.Znaš komunicirati i prihvaćaš ga takvog kakav je - sve njegove vrline i mane
Komunikacija je bitna za vezu. Stvarno znati slušati je kvaliteta koja se cijeni. Slušanje bez predrasuda, komunikacija bez donošenja preranih zaključaka i stvaranja problema gdje ih nema je nešto što će se itekako sviđati dečkima i što ti može pomoći osvojiti simpu. Uz to, ako su dečki na nešto alergični, onda je to kada ih cura pokušava promijeniti. Ne mislimo tu samo na fizički izgled, već i na razmišljanja i ponašanje.

Dopisivanje Strategije kako zavesti dečka preko poruka – 10 načina dopisivanja koji će ga zainteresirati

osvajanje dečka privlačno osobine na curama privlače dečke na što padaju dečki ljubav veza što dečki vole na curama

Još vijesti