Slika nije pronađena

U svijetu gdje je većina dečki zainteresirana samo za to da ti slomi srce i da te iskoristi, dečki koji imaju ovih 8 osobina su pravi dragulji. To je ono kako se pravi dečko treba ponašati – sve ostalo ne bi trebala prihvaćati kao normalno.

Zato što smo navikle da se dečki ponašaju ekstra loše, čak i ona ponašanja koja nisu dobra gledamo kao dobra, jer su ipak neki napredak. Ne bi to trebala raditi niti spuštati kriterije i pristajati na vezu s nekim tko te ne poštuje i tko se ne ponaša prema tebi kako treba. A kako bi se to pravi dečko trebao ponašati? Your Tango je sastavio listu od 8 ponašanja koja bi trebala tražiti u dečkima i koja bi ti trebala biti deal breakeri ukoliko ih nema. Kada pronađeš dečka kojeg ova ponašanja opisuju – onda si našla onog pravog kojeg nemoj tako lako pustiti.

1.Ne ostavlja te na seenu satima i danima nego odgovara redovito

Dopisivanje je jedan od dosta bitnih dijelova veze, ipak je to najčešći način kako se čujete. Dečki koji imaju periode kada misteriozno nestaju i ne javljaju se, a onda se prave kao da se ništa nije dogodilo – sumnjivo! I nikako normalno. Ne trebate se čuti po cijeli dan, ali ako odgovara u normalnim intervalima, javlja ti se prvi i trudi se održati razgovor – e to je ono što trebaš tražiti.

2.Dogovarate druženja koja nikada ne otkazuje u zadnji tren

Redovito se viđate i nema onih otkazivanja u zadnji tren i glupih izgovora koji zvuče izmišljeno. Definitivno dobar znak!


3.Kada dođete do nekog problema – komunicirate

Jasno je da neće uvijek sve biti divno i krasno i da će se kad-tad pojaviti neki problem, svaka veza ima svojih problema, ali to je skroz normalno. Ono što otkriva je li pravi dečko je način na koji će se nositi s tim problemima kada dođu. Nekima će tada ghostanje biti način kako to riješiti, ali zapravo je jedini pravi način da o tome pričate. Sve je ostalo samo izbjegavanje problema koji će kad-tad doći na naplatu.

4.Radi stvari/kaže stvari kako bi te usrećio

Dečku kojem je stalo do tebe će biti cilj da budeš sretna s njim i da imaš osmjeh na licu. I trudit će se to uvijek postići nekim slatkim sitnicama i gestama. Bilo da uvijek zna što reći ili napravi nešto što te osvoji i zbog čega se rastopiš, to je dokaz da mu je stalo do tebe.

5.Ponaša se prema tebi s poštovanjem

Lako je po nečijem ponašanju vidjeti koliko te ta osoba stvarno poštuje. Hoće li imati razumijevanja za situacije kada se ne stigneš vidjeti, hoće li tvoje 'ne' stvarno i doživjeti ili ignorirati, hoće li te varati i dopisivati ti se iza leđa s drugim curama…

6.Nema tajne i ne laže

Koliko god dečki mislili da su dobri u muljanju i laganju, najčešće ipak nisu i budu uhvaćeni i prije nego što misle. Cure imaju dobru intuiciju koja će im reći kada nešto nije kako treba, a onda kada krenu istraživati, nema te tajne koju neće iskopati. Kada se s nekim osjećaš sigurno i jednostavno znaš da ti ne laže ništa, to je itekako veliki plus.

7.Govori ti koliko mu značiš i koliko te voli

Iako se uvijek kaže da su bitnija djela od riječi, u vezi su bitne i riječi. Da te ne uzima zdravo za gotovo i da mu značiš itekako puno može ti reći kroz sitne znakove pažnje poput toga da ti kaže da mu fališ kada se ne vidite par dana, da ti se javi ujutro s dobro jutro, navečer s laku noć, zaželi ti sreću prije testa, kaže ti volim te, daje ti slatke male komplimente i slično. Sve se to broji.

8.Ne ostavlja te ili se ne ljuti kada se ponašaš malo 'ludo'

Sve mi cure znamo imati nekada periode kada smo i same svjesne da se ne ponašamo baš 'normalno', a najčešće to zna biti one dane u mjesecu kada nam hormoni lude. Bit ćemo nemoguće za trpjeti, ali onaj pravi dečko neće niti tada pokleknuti i ostaviti te na cjedilu, već će to prihvatiti i biti tu za tebe i pokazati ti da ti je podrška i da iako si pomalo luda, njegova si luda cura.

Pogledajte još:

Najteže lekcije koje ćeš naučiti kroz veze: Djevojke su pisale svoja najgora razočarenja

Najvažnijih 60 sekundi svakog dejta – ovo je trenutak koji nikako ne želiš zeznuti

Psihološki test kojim cure provjeravaju koliko su im dečki vjerni – isprobaj i ti na svom dečku

veza pravi dečko dečko dečko za vezu ponašanja u vezi

Još vijesti