Slika nije pronađena
Školski odmori drugima služe da se ljubakaju, a tebi da odeš na WC ili da ponoviš gradivo? I ma koliko željela da imaš dečka, jednostavno ga nemaš? Ne brini, nije kraj svijeta. Znamo da bi se radije ljubakala i da bi voljela živjeti s osjećajem da je pokraj tebe osoba tvog života, ali ljubav ne možeš forsirati.

Znači li to da nešto nije u redu s tobom? Ne, sasvim je normalno da ga nemaš! Evo sedam činjenica koje ti dokazuju da nemaš zbog čega brinuti.

1. Realno, ionako većina srednjoškolskih ljubavi neće uspjeti – oni koji su u sretnoj vezi sada će se naljutiti na nas, ali to je istina: srednjoškolske ljubavi se raspadaju brzinom munje nakon škole. Samo rijetke budu 'baš prave' i ne završe nikad. Tako da vrlo vjerojatno propuštaš samo srednjoškolsku avanturu, a to ti ne treba, vjeruj nam.



2. Nema pravog vremena za biti u vezi – nigdje ne piše da moraš imati dečka do 17. godine ili bilo koje druge. Onaj koji kaže drukčije, taj ti laže. Ništa nećeš propustiti ako budeš prvog dečka imala u dvadesetim godinama, niti dobiti ako ćeš ga imati već s 13.

3. Dečki u srednjoj su dosta nezreli – ako budeš dejtala s dečkima iz svoje generacije (kako da ti kažemo na lijepi način?), bit ćeš njihov 'testni materijal'. Želiš li to? Rijetko koji dečko će završiti s curom s kojom je bio prvi puta, to je ružna istina.

via GIPHY


4. Nitko nije cool samo zato što ima dečka, odnosno njime ne možeš dokazati svoj 'status u ekipi' – jednostavno to nema veze jedno s drugim. Ovaj stav uostalom imaju klinci, a ti nisi jedna od njih. Poznajemo mnoge cure koje nisu nimalo cool, a imaju dečka i one totalno cool koje su single.

5. Ako imaš dečka, to ne znači da si zrela – jednako tako, ako nemaš dečka, ne znači da si nezrela. Vjeruj nam, ništa ti neće 'pobjeći'. Ako nisi spremna za vezu ili na vidiku nemaš nikoga vrijednog truda u vezi, nemoj ni započinjati jednu.

via GIPHY


6. Jer su prijateljstva trenutno važnija u tvom životu – dečki se mijenjaju tijekom života (do kad ne upoznaš 'gospodina savršenog'), a prijatelji ostaju. Sada je pravo vrijeme da sklapaš nova prijateljstva i održavaš stara, ona za cijeli život.

Dakle, ne brini – ništa ne propuštaš. Sve stigneš, samo despacito.

via GIPHY


Foto: Giphy/Ghost World

M.Z.

Pročitajte još:

Prednosti i mane toga kad si zaljubljena u dečka iz razreda i najvažnije - kako ga osvojiti?

Problem u razredu: 'Kao da me svi doživljavaju kao ružnu i glupu osobu za sprdnju'

Popularnost u osnovnoj ili srednjoj školi utječe na ostatak tvog života – kako?

veza nezrelo ljubav dečko problem srednja škola

Još vijesti