Slika nije pronađena

Naše vjerne čitateljice često u rubrici Pitanja i odgovori postavljaju pitanje: Kako prepoznati ženskaroša? Odlučili smo stoga odabrati vaše najbolje odgovore na to pitanje, ali i dodati nekoliko naših kako bi uvijek mogle prepoznati radi li se o ženskarošu ili ne...

Iako su najčešće jako karizmatični, privlačni i zabavni – ženskaroši su loši za tvoje emocije, srce i ljubavni život. Uvijek im trebaju nove avanture i uzbuđenja, a koliko god se zavaravala – nećeš baš ti biti ta koja će ga promijeniti, barem ne u tinejdžerskim godinama.

Ako si želiš uštedjeti nekoliko srcolomova i živaca,

nauči kako prepoznati ženskaroša.style=width:I vi ste imale iskustva sa ženskarošima pa ste sa nama podijelile mudre savjete. Donosimo najbolje:

AcidEnergy: A kreten se stalno ulizuje, hvata za one koje mu se Sviđaju i tak... Govori ti da te voli a zapravo je zadnji kreten. Shvatit ćeš sve u svoje vrijeme, vidi se kreten i aviona...

Nodii: Pravi se da ima iste interese kao ti, sve što voliš i on voli, glumi dobricu i tako dok te ne zbari.

Volkova: Slatkoriječiv. Takvi su ti najgori jer seru sto na sat, a ništa ne naprave, ni ne potrude se.

LeaUrie: Prema tebi je predobar, često te obasipa komplimentima, brine se za tebe :) Sve je to super, sam što nisi jedina cura prema kojoj se tako ponasa jelte :D I obično ženskarosi koriste smajliće, srčeka i puse u dopisivanju :) Mogu ti nekad poslati i neku romantičnu sliku, stih, pjesmu... ugl. bare te skroz, teško da će o nečem drugom pričat s tobom osim toga kak želi bit s tobom, da mu se sviđas više od ijedne cure dosad blabla :) Pricam iz iskustva, nažalost... Jednom sam nasjela, e pa neću više :D Šteta lijepog dečka, eh...

Mystic16: Potpisujem sve što su cure rekle, a skužit ćes odmah da je ženskaroš čim malo pogledaš kako se ponasa u društvu i prema ostalim curama, ženskaros nikad nije bez cure, često je s njima u društvu i kao frendice su mu, a često ih grli, približava im se itd. Pravi se dobrica, cure misle za njega da je drag, a kad je s tobom dijeli ti naravno komplimente i želi te zadržati, ali naravno ženskaroši ti se slično ponašaju prema curi i prijateljici.

style=width:

A pripazi i na ove znakove:


Način na koji ti se upucava

Jedan od najboljih znakova je način na koji ti se upucava. Dečko kojeg zaslužuješ trebao bi biti ponizan i skroman kad razgovara s tobom, a trunčica sramežljivosti nije na odmet. Ženskaroš je ala mužjak koji valja jako loše fore, hvali se svojom materijalnom imovinom i baca najljigavije fore moguće. Previše samopouzdanja i rečenice tipa: Mala, večeras ću te oboriti s nogu ili Sa mnom ćeš se provesti kao nikad prije znak su da imaš posla sa ženskarošem.

Djela mu baš ne odgovaraju riječima

Sve djevojke kad-tad nalete na dečka koji joj obećava brda i doline, ali kad ga poželiš predstaviti prijateljima ili upoznati s obitelji – nestane s lica Zemlje. Ovo je još jedan znak da je bolje da daš petama vjetra...

Želi se viđati s tobom samo kasno navečer

U ovom slučaju uvijek nešto smrdi! Ako njegove poruke dolaze tek iza 10 navečer – znaš da mu je samo jedna stvar na pameti. Pošten dečko pozvat će te na planinarenje, u kino, u šetnju i javiti ti se bilo kad tijekom dana.

Daje ti previše komplimenata

Da, svaka djevojka želi se osjećati posebno i povremeno čuti koji kompliment, ali tip koji pretjeruje uvijek je sumnjiv. Ako više puta tokom razgovora istakne neke tvoje fizičke kvalitete uz predatorski ton – znaj da imaš posla sa ženskarošem.

style=width:Ne zove te nakon što zabrijete

Ovo je jedan od najčešćih i najljigavijih poteza koji odaje ženskaroša. Zaljubiš se, poljubite se i onda nestane. Prestani trošiti energiju na ovakvog mangupa.

Društvene mreže

Pogledaj mu zid na Facebooku, recimo. Ako je pun komentara drugih djevojaka, fotografija ludih noćnih izlazaka u čoporima curki – budi na oprezu. Najvjerojatnije nije zainteresiran za tebe nego za druženje sa ženskom populacijom općenito.

Dugo je single

Dečki koji ne žele biti u vezi niti se obavezati uživaju u flertanju, zavođenju, ali i otkantavanju. Znaš li kakva mu je prošlost dejtanja? Raspitaj se. Ako nikada nije imao ozbiljniju vezu niti ga to zanima – naišla is na jednoga.

style=width:

Stalno se ispričava i smišlja opravdanja

Ako se konstantno ispričava jer te zaboravio nazvati ili nema vremena da se nađete, to baš i nije normalno ponašanje. Najvjerojatnije mulja pa ti se na ovaj način želi umiliti. Ako se uvijek ispričava, a nikad ne mjenja ono zbog čega se ispričava – ženskaroš na vidiku!

Ne zove te tvojim imenom

Ima tisuću nadimaka za tebe (bubica, mucica, mica, draga, dušo, kokica, ribica), ali nikako da kaže tvoje ime? Ovo je još jedan znak. Ženskaroši nisu zainteresirani da te upoznaju dublje i detaljnije, a najčešće ih ne zanima niti tvoje ime.

Jesi li i ti imala posla sa ženskarošem?

L.B./foto: Shutterstock, Tumblr

Pročitajte još...

...Gospodin Ženskaroš...

...'Drago mi je, ja sam Ženskaroš – kako ga prepoznati?...

znakovi kako prepoznati ženskaroša

Još vijesti