Slika nije pronađena
Kad se zaljubimo, sve u vezi nekoga nam je prekrasno. I iskrivljeni zubi, preblizu postavljene oči, i velik nos. Jedini problem jest što kad vidimo nekoga, rijetko kad se odmah zaljubimo dovoljno jako da nam ta osoba odmah postane savršena.

Fizički izgled sigurno nije najbitnija stvar kad se radi o tome koliko nam se netko sviđa, ali istina je da nam ta osoba mora biti privlačna. Bez privlačnosti nema kemije, a bez kemije sve ostaje na prijateljstvu. No jesi li znala da privlačnost često nema veze s izgledom?

Naravno da izgled igra veliku ulogu u tome je li osoba privlačna ili ne, ali vrlo često način na koji se ta osoba drži, ponaša i kakav dojam ostavlja. Ponekad je samo jedna riječ dovoljna da nam osoba koja je inače objektivno zgodna, postane totalno neprivlačna. A vrlo često vrijedi i obrnuto.

via GIPHY


Dečki su na glasu kao ti kojima je izgled bitniji nego što je curama, no istina je da nema razlike - svima je bitno da im je druga osoba privlačna.

Zapamti, samo zato što jednom dečku nisi privlačna, to ne znači da nisi lijepa i zgodna. To samo znači da nisi njemu konkretno privlačna, a svi znamo onu izreku 'sto ljudi, sto ćudi'. Vrlo vjerojatno su njemu privlačne cure koje se tebi uopće ne sviđaju kako izgleda i kako ti ne bi ni voljela izgledati.

Jedino što je bitno jest da se ti osjećaš ugodno u svojoj koži i u cijeloj svojoj pojavi. Ako želiš, šminkaj se svaki dan kao da ideš na dodjelu Oskara, a ako želiš, nemoj se uopće šminkati i hodaj u trenirci. Ili se nađi u nekoj sredini.

via GIPHY


Sve ovisi samo o tome kako se ti osjećaš. Na kraju krajeva, privlačiš ono što zračiš, stoga bi bilo bolje da kreneš s pozitivnim mislima i dobrim ponašanjem. Također, veliki faktor jest osobna higijena. Pripazi na to da uvijek budeš uredna i čista - to je apsolutno svima privlačno!

Sigurno ćeš naići na nekoga kome ćeš ti biti čisti vatromet! Sretno u potrazi!

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Kad je vrijeme da kažeš 'dosta je' - stvari koje dečku nikad ne bi smjela dozvoliti

Samo za cure - stvari koje vam dečki nikad neće oprostiti

OMG Girly stvari koje dečki obožavaju (iako to možda neće uvijek priznati)

dečko cura Izgled privlačnost

Još vijesti