Slika nije pronađena
Biti u vezi ili biti slobodne - kako god okrenule nije nam lako. No, sve nam se više čini da je biti bez dečka sve teže. I to ne nama, nego onima koji nas okružuju.

Naime, kad smo single često čujemo čudne izjave koje ne podnosimo i koje nas uuuuužasno živciraju. Osim toga, ne kužimo kako uopće itko može izgovoriti ovakve gluposti - i to više puta.

1. 'Kako to da nemaš dečka?'
Jedno od najčešćih pitanja koje nas stvarno, ali stvarno nervira. Uvijek ispadne da biti solo nije naš izbor nego smo, eto, jadne i nesretne ostale same i sad čekamo 'princa na bijelom konju' da nas spasi. Pa, možda bi i bilo bolje da nas spasi, ali od ovakvih pitanja.

via GIPHY2. 'Tako lijepa, a sama.'
Ta izjava nikad ne prolazi bez onog suosjećanja u očima i pogleda koji govori 'drži se!'. Uostalom, tko kaže da samo lijepe cure imaju dečke?! Bezveze.

3. 'Možda da nisi toliko izbirljiva...'
Da, možda da nismo izbirljive sad bi hodale s dečkom koji nas vara i okolo slini za drugim curama. Na kraju će ispasti da čak ni biranje dečkiju više ne dolazi u obzir.

via GIPHY4. 'Ljubav će doći kad se najmanje nadaš.'
Uuuuf, možda jedna od najgorih izjava koje postoje. Ne znamo što je gore - dojam da smo jadne i jedva čekamo vezu ili je nikako ne možemo naći?!

via GIPHY5. 'Što je bilo s onim dečkom?'
Imala si dečka, a sad ga više nemaš? Što je bilo, što se dogodilo? Tko je prekinuo? Toliko pitanja, a samo jedan odgovor - ne tiče vas se.

via GIPHY6. 'Ne trudiš se dovoljno!'
Koliko je truda potrebno da pronađemo dečka? Još uvijek nismo saznale pravo rješenje za ovu zagonetku. Uostalom, tko kaže da mi uopće trenutno želimo i tražimo nekoga za vezu? Grrrr...

7. 'Dečko uvijek mora napraviti prvi korak.'
Stvarno, a gdje to točno piše?! Mi sigurno ne mislimo da će nam 'gospodin savršeni' samo pokucati na vrata sobe i s nama započeti vezu iz snova. Kad bismo mi cure čekale da nam se dečko javi, stvarno bismo se načekale.

via GIPHY8. 'Nemoj mu se odmah javiti.'
Ne trudimo se dovoljno, a sad mu se ne smijemo javiti? Ovi zbunjujući signali stvarno nam nisu jasni, nije ni čudno što smo još uvijek solo.

9. 'Imam jednog slatkog frenda za tebe.'
O, ne! Postoji li išta gore od spoja naslijepo?! Za nas ne.

via GIPHY10. 'Mlada si, imaš još vremena.'
Da, da, jer mi samo jedva čekamo naći dečka koji će nam braniti da se družimo s frendicama illi da izlazimo bez njega. Yea, right!

via GIPHY


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

4 straha zbog kojih svaka single cura i dalje ostaje single!

Single cure su sretnije od onih u vezi?! Istraživanje je pokazalo nešto što nas je začudilo

Godinama si single i to te brine? Nemoj se bedirati jer si ustvari savršen 'ulov'!

ljubav single savjeti za cure