Slika nije pronađena

Zabavna si, imaš veliko društvo i neprestano si okružena novim licima i zanimljivim dečkima, a svejedno si sama? U tome zbilja nema ništa loše ukoliko si zadovoljna svojim životom i trenutno ti je ideja dečka daleka kao i ideja kuhanja ručka nedjeljom. No, ako se ponekad osjećaš tužno i zbunjeno jer bi željela vezu, a to ti nikako ne polazi za rukom – vrijeme je da se zapitaš jesu li baš uvijek krivi dečki ili si ti ta koja sabotira pokušaj bilo koje veze.

10 znakova da si preizbirljiva:

 

1. Prihvatiš poziv na spoj puno rjeđe nego što ga odbiješ.

2. Prekidaš s dečkima zbog nebitnih stvari i tako malenih sitnica da te sve frendice čudno gledaju kad im prepričavaš zašto si ostavila zadnjeg potencijalnog dečka.

3. Često odlučiš da mu nećeš dati drugu šansu iako još niste otišli ni na prvi spoj.

4. Zaboraviš njegovo prezime, ali se sjetiš da je više puta tokom večeri otišao na wc ili obukao nešto što ti se zbilja nije svidjelo.

5. Kažeš da imaš omiljeni ‘tip’ dečka, ali zapravo uopće ne znaš objasniti koji je to tip kad te netko pritisne da pojasniš što pod time misliš.

6. Zakasniš pet minuta na spoj i naljutiš se jer dečko još uvijek nije došao.

7. Razgovore započinješ rečenicom: “Svi su dobri zauzeti ili gay” toliko često da sve tvoje frendice već počno znaju da ćeš to reći.

8. Dala si broj nekim dečkima, ali si odlučila ignorirati njihove pozive jer su ti se javili ‘prebrzo’.

9. Često ljude opisuješ sa “Ma on mi je malo onako…znaš na što mislim?” Najčešće nitko ne zna na što misliš!

10. Uvijek si ti ta koja odbija, a nikada odbačena.

Možda se bojiš obaveze ili odbijanja, a možda zapravo uopće ne želiš vezu. U svakom slučaju, ako se u ovim postupcima pronalaziš, morat ćeš ih promijeniti ukoliko doista želiš naći odgovarajućeg dečka.

L.B./izvor: Your Tango

foto: sxc.hu

single kako prepoznati da si ti kriva razlozi Krivnja

Još vijesti