Slika nije pronađena

Živimo u doba aplikacija za dejtanje preko kojih imamo priliku upoznati nove kul ljude i buduće frendove. Kod nas u Hrvatskoj još je uvijek najpopularnija aplikacija Tinder, ali nekad nam i naše frendice mogu smjestiti nekog super dečka.

Da, zašto ne? Spojak naslijepo može biti stvarno zanimljiv, pogotovo ako ti frendica sredi zgodnog i simpa dečka s kojim se može razgovarati, smijati i ludo se zabaviti. Evo zašto je staromodni 'blind date' još uvijek odlična ideja!

via GIPHY


1. Upoznati nekog novog uvijek je fora

Pa zar nije kul upoznati nekoga koga još nikad nisi vidjela? Pa čak i ako na kraju dejta ne poželiš biti s tom osobom, uvijek možete ostati dobri frendovi. A to je isto super. Upoznavanje nekog novog uvijek je doživljaj koji ćeš još dugo pamtiti, ali i prepričavati svojim frendicama.

via GIPHY


2. Imate puno tema za razgovor

Vidite se prvi put zbog čega ćete sigurno imati puuuuno tema za razgovor. Možete razgovarati o frendovima, školi, sportu i svemu ostalome što vas zanima, nema pravila. Osim toga, tvoja frendica te sigurno ne bi spojila s nekim s kim ne dijeliš iste interese, ona je ipak netko tko te najbolje poznaje i zna kakve dečke voliš.

via GIPHY


3. Ne trebaš se previše truditi

Nemaš problema s uletavanjem, dogovaranjem dejta i svim ostalim stvarima koje se podrazumijevaju kad dogovaraš spoj s nekim dečkom. Planiranje spoja naslijepo bez problema možeš prepustiti svojoj frendici, tvoj je jedini zadatak da se pojaviš na dejtu i dečka s kojim se nalaziš totalno oboriš s nogu.

via GIPHY


4. Možda stvarno bude nešto od vas!

Dečko s kojim si se našla naslijepo možda stvarno može biti 'onaj pravi'. Tko zna, možda fakat upoznaš dečka koji će ti se svidjeti i s kojim možeš započeti ljubavnu vezu. Držimo fige!

via GIPHY


5. Neće ti biti žao ako ne upali
Da je ovo spoj s tvojom simpatijom i dečkom koji ti se oduvijek sviđa, naravno da bi ti teško palo da vaš dejt ispadne totalna koma. Ovako ti neće biti toliko teško, a loš spoj naslijepo zaboravit ćeš vrlo brzo.

via GIPHY


Kako god odlučila, možda ipak ne bi bilo tako loše prepustiti frendici da ti pokuša srediti dečka. Nemaš što izgubiti. Sigurno ćeš se super zabaviti, a možda i stvarno kliknete.

Jesi li i ti ikad bila na spoju naslijepo? Podijeli svoje doživljaje s nama u komentarima ispod članka!

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

OMG! Ovo su laži koje dečki najčešće govore na prvom spoju

Izbjegni neugodnu tišinu na spoju – sedam tema o kojima uvijek možeš razgovarati sa simpom

Završila si na najgorem mogućem spoju ikada? Evo kako se uspješno izvući i 'preživjeti'

dejt spoj Spoj na slijepo

Još vijesti