Slika nije pronađena

U filmovima sve izgleda tako jednostavno... Čak i kad se ful pripremimo da imitiramo poljubac s malih ekrana, zaboravimo pažnju obratiti na sitnice koje nisu vidljive na prvi pogled. Nauči koje su to najčešće greške i više ih nikad nemoj ponoviti!

1. Ne otvorimo usta dovoljno – iako možda još nisi spremna da u svoju usnu šupljinu prihvatiš njegov jezik, zube i slinu, usnice moraju biti blago razmaknute prilikom ljubljenja. U protivnom će se tvoj dečko osjećati kao da ljubi plastičnu lutku.

2. Previše otvorimo usta – treba znati odabrati pravu 'mjeru'. Ne moraš otvoriti svoja usta kao na pregledu kod zubara. Pa kako znati da su dovoljno otvorena, ali ne previše? Ako imaš feeling da bi ustima mogla obuhvatiti njegov nos i bradu, previše si otvorila usta.


3. Uvijek radimo isto – savladala si jednu vrstu poljupca i misliš da se tako možeš ljubiti zauvijek? Pogreška. Isprobavaj nove stvari, igraj se s njegovim jezikom, usnama, nosom, čelom, obrazima... Slatke male pusice su uvijek dobrodošle, ne moraš se ni uvijek 'pretrgnuti' od posla. Ponekad je dovoljno da samo zakreneš glavu.

4. Ne mijenjamo tempo ljubljenja – poljubi ga brzo i malo žešće pa uspori totalno. Budi nepredvidiva i neodoljiva u isti tren.


5. Ostavljamo oči otvorenima

– ako buljiš u njega cijelo vrijeme, mogla bi ga prestrašiti jer ukazuje na to da nisi opuštena i da ne želiš taj poljubac. Prepusti se trenutku, zažmiri i uživaj (a slobodno ponekad proviri malo kroz trepavice da uživaš u prizoru njegovog lica tako blizu tvojem).


6. Zaboravljamo na naše biološke funkcije – ako ti je nos malo začepljen i ne primaš dovoljno zraka, napravi malu pauzu u ljubljenju i udahni zrak na usta. I gutaj prilikom ljubljenja, nemoj se sramiti svojih potreba. To ti nitko neće zamjeriti.

7. Ponekad smo previše agresivne

– ako misliš da se svi frajeri pale na vamp cure i uživaju u boli, prevarila si se. Nemoj ga cijelo vrijeme grickati za usne i gurati mu jezik do mandula – u tome nitko ne uživa. Dečki vole nježnosti jedno kao i cure...

Ma znaš što – samo se opusti... I osluškuj njegove želje i potrebe.

via GIPHY


Foto: Beautiful Creatures Screenshot / Unsplash / Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Postani savršena ljubilica - šest koraka do najboljeg francuskog poljupca

Nauči iz filmova - kako treba izgledati savršen poljubac?

Ljubljenje je zakon - 9 stvari koje sigurno nisi znala (a trebala bi)

poljubac ljubav ljubljenje pogreške

Još vijesti