Slika nije pronađena

Cure često maštaju o tome da jednog dana budu u vezi sa zločestim dečkom koji je potpuno promijenio ponašanje zbog njih. I što bi tada taj dečko postao? Odgovor je: dobar.

Zločeste dečke ostavljamo iza sebe jer s vremenom shvatimo da želimo zaista dobrog dečka koji nam neće otežavati život.

Laži i drame su nešto što nitko ne voli, a njih donose loši dečki. Ako si odnedavno zaljubljena ili imaš simpatiju, vrijeme je da provjeriš je li on dobar dečko jer ovo su znakovi za to:


Ne zavlači te i ne igra igrice

Kada je dečko dobar tada te neće zavlačiti niti će se igrati s tobom jer mu je stalo do vašeg dobrog odnosa, ali i do tebe. To trebaš cijeniti jer dečki danas imaju običaj igrati igre i misliti da je to fora, a ne shvaćaju koliko ih to samo vuče prema dnu.


Zna kako te razveseliti pa čak i kada si jako u bedu

On želi da ti budeš sretna i ne želi da budeš u depri. Što god da se dogodilo on će prvo razgovarati s tobom o tome, a nakon toga će te pokušati razveseliti i izmamiti ti osmijeh na lice.


Misli da si jednako lijepa kada se središ i kada si u trenirci s masnom kosom

Sviđaš mu se baš takva kakva jesi, bila ti sređena za večernji izlazak ili s punđom u trenirci kada ti se ne da izaći iz stana. Njemu nije bitno što imaš odjeveno i jesi li našminkana- jednako si mu lijepa u bilo kakvoj kombinaciji.


Svjestan je toga da ti je važno družiti se s prijateljima

Dobri dečko će uvijek uvažiti to da se želiš družiti sa svojim prijateljima i da se želiš socijalizirati i s drugim ljudima, a ne samo s njim. Dat će ti vremena za druženje s prijateljima i nikada te neće gnjaviti oko toga.


Ne dramatizira i ne pravi probleme kada je to nepotrebno

Dečki nekada znaju imati izljeve drame ni oko čega, primjerice ako si otišla na kavu s prijateljem i slične stvari. No, on ih neće imati jer razumije kako stvari funkcioniraju i ne želi ti priuštiti dramu kada to nije potrebno.


Sluša te i sjeti se nekih detalja koje si rekla

Dobar dečko te sluša jer ga sve zanima o tebi i zanima ga što imaš za reći. Osim toga, ako se prisjeti nekih detalja iz tvojih priča tada je to znak da si definitivno naletjela na zlatni rudnik- ne puštaj ga!


Uvijek je iskren

Iskrenost je jedna od njegovih osobina i uvijek će biti iskren. Ako smatra da si u nečem pogriješila i slične stvari on će ti to uvijek reći, a i ako mu nešto smeta reći će to. Iskrenost se u današnje vrijeme posebno cijeni jer je sve manje iskrenih ljudi.


Odlično se zabavljate dok ste zajedno

Dobro se slažete i imate sličan smisao za humor, a on te voli zezati jer si mu draga. S njim se možeš otvoreno smijati i zbijati šale, pa i njega zezati jer on zna da ne misliš to sve ozbiljno.Vjeruješ mu

Ne možeš ni sama sebi objasniti zašto, ali vjeruješ mu. Zapravo odgovor ti je pred nosom: zato što i sama znaš da je dobar dečko. Dobri dečki govore i rade ono što misle, a upravo to ti vidiš i osjetiš svaki dan.


Foto: shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Oni su sve što djevojke žele: najbolji dečki iz filmova

Cure, mislite da dečki vole ove stvari? Varate se!

Samo izaberi: dečki koji su stvoreni za tvoj tip osobnosti

Dobar dečko dobar dečko