Slika nije pronađena
Cure i dečki svoju simpatiju na društvenim mrežama 'stalkaju' na različite načine.

Da bismo saznali što više o svojoj simpatiji, za to će nam najbolje poslužiti društvene mreže. Danas o svakome možemo saznati baš sve s obzirom na to kako izgleda njihov Facebook profil, što objavljuju na Instagramu ili kakvi su im statusi na Twitteru.

via GIPHY


Zato nije ni čudno što, kad nam se netko dopadne, prvo što napravimo je proguglamo njegovo ime. Pogledaj u čemu se razlikuje istraživanje simpatije kod tvojih vršnjaka, odnosno koje fore koriste cure, a koje dečki.

Cure su uvijek te koje će na društvenim mrežama više saznati o svojoj simpatiji, i to ne samo o njemu. Usput će istražiti sve njegove frendove, članove obitelji i, naravno, sve bivše cure. Evo kako to izgleda kad cure istražuju simpu na društvenim mrežama.

via GIPHY


1. Proučavanje zajedničkih prijatelja
Važno je saznati postoji li bilo koja cura koju poznaje, a da je njezina simpatija možda imala nešto s njom. Sve zajedničke prijatelje isto treba pregledati, za svaki slučaj da se možda među njima ne krije njegova cura.

2. Pregledavanje svih fotki na profilu
Cure obavezno moraju pregledati baš SVE fotke ikad objavljene na njegovom profilu. I profilne, i naslovne, i sve ostale fotke koje se nalaze u folderima.

3. Identificiranje bivše cure
Pokušavaju pronaći bilo kakav dokaz da je imao bivšu curu, a kad napokon pronađu tko je ona - tek onda kreće pravo FBI istraživanje.

via GIPHY


4. Proučavaju sve vidljive objave na Timelineu
Što god je ikad objavio, cure će samo pogledom na Timeline to i pronaći. Problem nastaje kad je profil osobe koju stalkaju zaključan, ali nema veze. Zato postoje zajednički frendovi kojima se odmah javlja i pita 'otkud ti znaš XY?'.

5. Provjeravanje status veze
I usput se nada da je slobodan.

6. Ne šalje zahtjev za prijateljstvo
Stalka mu profil mjesecima i čeka da joj konačno pošalje zahtjev za prijateljstvo.

via GIPHY


Moramo priznati da dečki ipak nisu toliko maštoviti, iako se itekako trude da saznaju što je više moguće. Evo koja je njihova taktika.

1. Traženje njezinog imena u tražilici
Prvi korak do pronalaska simpatije je, logično, utipkavanje njezinog imena i prezimena u tražilicu na fejsu ili Instagramu.

via GIPHY


2. Proučavanje je li to uopće njezin profil
S obzirom na to da se dečki slabije snalaze na društvenim mrežama, a pogotovo kad je riječ o stalkanju simpatije, problem im predstavlja već i samo prepoznavanje je li to ta cura na profilnoj fotki ili ipak ne. Da barem nema toliko make up-a na sebi, sigurno bi je bilo lakše prepoznati.

3. Površno pregledavanje njezinih fotki
I to prvenstveno pokušavaju pronaći samo fotke u badiću.

via GIPHY


4. Provjeravaju status veze
Ako cura koja mu se sviđa ima dečki, onda jednostavno odustaje. Nema dečka - kreće u akciju i šalje joj zahtjev za prijateljstvo.

Foto: Pixabay/Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG Stvari koje svi dečki rade na društvenim mrežama, a curama su totalni turn off

Pazi da ne odate (pre)više – fotke savršenih parova na društvenim mrežama otkrivaju probleme

HELP Što ako dečko koji ti se sviđa nema Instagram i slabo koristi društvene mreže?

ljubav simpatija društvene mreže

Još vijesti