Slika nije pronađena

Već smo pisali o tome kako na lijep način nekoga odbiti te kako ne zavlačiti osobu kojoj se sviđamo. Sada je vrijeme da saznate zavlači li vas simpatija ili ne.

Kada nas simpa zavlači to može biti vrlo frustrirajuće i ponižavajuće. U tvojoj glavi vi ste već ljubavni par, a u njegovoj ti nisi ni u kakvom ljubavnom scenariju- i da, to boli!

U takvim situacijama osjećamo se kao pas koji vječno naganja kost koja mu je nedostižna, ali ne daj se zavarati...tvoja simpatija zna dobro što radi i zašto te zavlači.

On se uvijek javi kada se osjeća usamljeno, a svoju pažnju dozira jer se ne želi zapravo posvetiti tebi- zvuči li ti ovo poznato? Ako je odgovor pozitivan vrijeme je da saznaš koji su to još znakovi da te simpatija zavlači:


On uvijek nešto treba od tebe

Zavlačenje je najlakše prepoznati kada je više situacija u kojima ti se simpatija javi samo kada nešto treba nego onih kada se javi da te pita kako si ili za druženje. Ako ti imaš nešto što tvojoj simpatiji treba, poput novca za posuditi ili mu možeš pokazati matematiku, lako je moguće da te zavlači jer treba nešto od tebe. Čuvaj se slatkog dečka koji stalno traži uslugu ili slične stvari, a ne nudi ništa zauzvrat.


Kada je samo s tobom ponaša se super, a u društvu uopće nije takav

Tvojim prijateljima uopće nije jasno kako ti se on može sviđati, a BFF već počinje sumnjati da lažeš o tome kako se simpa ponaša prema tebi kada ste sami? Ovo je već znak za uzbunu, a pogotovo ako te jedva pozdravi u školi, ne odgovara ti na komentare na fejsu, a stalno ti šalje sms poruke. Da želi vezu s tobom pokazao bi svoje osjećaje, ne bi ih skrivao.


On je već u vezi

`Pa ako je već u vezi, naravno da te zavlači!`- pomislit će većina, ali ne smijemo zaboraviti da cure često znaju biti kraljice poricanja i mogu same sebe uvjeriti u puno toga. Neki dečki jednostavno vole pažnju i zato će flertati s curama iako su u vezi, a zapravo uopće ne žele prekinuti vezu. Nemoj se uplesti u mrežu takvog lika!


Simpatija uvijek postavlja uvjete

Ako se družite samo onda kada on to želi, ako se ne želi upoznati s tvojim prijateljima i nije tu kada ti imaš problema, to su očiti znakovi da te zavlači.Tek kada odustaneš od njega, on se ponovno pojavi

Nekada nam se čini da simpatija koja nas zavlači ima neku vrstu moći pa točno zna kada smo odlučili krenuti dalje i smetnuti ga s misli. Uvijek se javi u takvim trenucima i pomjeri nam planove. Ako prođu tjedni ili mjeseci da se tvoja simpatija ne javi, a onda odjednom pošalje sms kao da je sve u redu- zavlači te i ne želi ozbiljnu vezu.Kaže da nije spreman na vezu

Kada te simpatija zavlači obično kaže da nije za vezu, ali se ponaša kao da je- ljubi te, mazite se, družite se. Cure će vjerojatno reći: `Ali on se ponaša kao da mi je dečko i radi sve što bi dečko radio! Samo je pitanje vremena kad ćemo biti baš zajedno.`- ovo nije dobar znak, nogiraj ga!
simpa zavlači simpatija zavlačenje

Još vijesti