Slika nije pronađena

Strašan je osjećaj sjediti negdje, buljiti u svoj mobitel, pitajući se je li ga možda pogodio automobil pa vam zato ne šalje poruku.

Pogledate oko sebe i pitate se znaju li svi ostali u kafiću da vas je simpa zvisila i žali li vas i konobar koji vam je donio taj čaj – ponekad je vaša mašta brža od vas. Pitate se sad - koliko dugo trebate ostati tu prije nego odustanete? Nije zabavno kad se netko ne pojavi na dejtu, a tu je i stručno mišljenje o tome koliko dugo čekati prije nego zaključite da se on ne misli pojaviti.


via GIPHY


Možda nećete morati dugo čekati prije nego što odlučite odustati jer, realno, bilo tko može poslati poruku u kojoj će napisati da kasni. 'Svima je telefon nadohvat ruke u svakom trenutku, stoga postoji nula isprika za nekoga zašto nije posegnuo za njim i javio da kasni', rekla je osnivačica Master Offline Dating, Camille Virginia, za Elite Daily. 'Nula. Čak i ako nema broj telefona, očito ima neki način za javiti se jer inače ne bi mogli isplanirati dejt. Dakle, ako kasni više od 10 minuta nije poslao poruku, to nažalost nije dobar znak. To ne znači da ih morate otpisati zauvijek, ali nakon deset minuta možete zaključiti da se neće pojaviti', dodala je.


via GIPHY


Postoje okolnosti u kojima netko možda zaista ne može napisati i poslati poruku i, iako su neuobičajene, događaju se. Ako se to dogodi, trebale biste očekivati ispriku kasnije ako žele ponovno dogovoriti dejt. 'Nepredvidive sile definitivno se događaju i sprječavaju ljude da stignu na vrijeme – a najvažnije je to kako će oni to riješiti ako do toga dođe', kaže Virginia. 'Ako kasni više od 10 minuta to zahtijeva poruku i veliku ispriku čim se pojavi', dodaje. Ako se njihov telefon stvarno ispraznio ili je došlo do hitnog slučaja i bili su previše izvan sebe da bi se sjetili javit vam se, na vama je da odlučite hoćete li im oprostiti. Ne pojaviti se na dejtu nikad nije lijepo, ali hitne situacije se događaju i morate odlučiti je li to netko za koga ste spremne ponoviti taj dejt ili ne.


via GIPHY


Možete ga čekati dokle god se dobro zabavljate - nema pravila koje kaže da se ne možete zabaviti sami dok se ne pojavi. Nemojte dopustiti da jedna osoba uništi vašu večer. Također, ako želite otići kući ili se sastati s nekim drugim, apsolutno to učinite. Uživajte u tome. U konačnici, koliko dugo ćete čekati simpu da se pojavi na dejtu ovisi o tome što vam odgovara. Ako se dobro zabavljate na licu mjesta, nema razloga da odete samo zato što on nije tu. Međutim, ako vaša simpa kasni i nije poslo poruku, apsolutno vam je dozvoljeno otići već za 10 minuta.

via GIPHY


Na vama je da odlučite je li nečije ponašanje vrijedno ponovnog pokušaja i biste li bili spremni dati još jednu šansu ili ne. Ako se netko samo nije pojavio, i to namjerno, zapamtite - to je njihov gubitak i ima mnogo drugih koji će stići na vrijeme na dejt!

Foto: Pexels/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Čak je 20 tipova dečki na koje trebaš prestati gubiti vrijeme – nisu vrijedni toga...

Simpa je pristao na dejt, ali nikako da se taj dejt i realizira? Psiholog otkriva što ti je činiti

Jeste li u vezi ili niste? Ova 4 savjeta će vam pomoći u tome da definirate vaš odnos

ljubav ne pojavi se Što napraviti ne javi se dejt koliko čekati savjeti

Još vijesti