Slika nije pronađena

Nisi sigurna radi li se samo o prolaznoj zaljubljenosti, ili je ovo ona 'prava' ljubav, kada napokon uspiješ naći nekoga s kime se u potpunosti osjećaš ugodno? Donosimo ti 25 znakova da si zaista ludo zaljubljena!

1. Prestala si brinuti oko toga hoćeš li biti povrijeđena ili ne
Znaš ono kada upoznaš nekog novog, pa ne znaš koje su njegove namjere? Trebaš li se emocionalno prepustiti ili se ipak držati na distanci? Što očekivati od njega? Hoćeš li požaliti ako mu se otvoriš? S njim više nemaš tih problema. Vjeruješ mu u potpunosti da te neće povrijediti!

2. Imaš osjećaj da je sve 'lako'
S nekim osobama nikako ne možeš doći na zelenu granu – od toga da ti je teško sporazumjeti se s njima, pa do toga da nikada niste na istoj valnoj duljini. S njim nije tako, jer se vi skroz kužite. Sve samo klizi....

3. Više ne planirate druženja oko nekih događaja
Ako ste se prije nalazili jer ste išli na koncert ili u kino, sada vam je totalno okej i da se nađete i samo sjedite na klupici jedan kraj drugoga i prepričavate si kakav vam je bio dan.

4. Stalno pričate o zajedničkoj budućnosti, do te mjere da se više ni ne obazirete na to da se radi o dalekoj budućnosti
Imate velike planove. Od toga da već planirate kako ćete provesti ljeto koje nas čeka, pa do toga da već polako gledate tko će gdje ići studirati...

5. Kada kažeš da ti fali, ti to zaista i misliš – iako se niste vidjeli samo jedan dan
To što se niste vidjeli niti puna 24 sata, ne znači da ti ne fali! Toliko vremena provodite skupa i toliko si navikla na njegovu prisutnost da sada osjećaš gotovo pa neku prazninu....

via GIPHY


6. Ne možeš se sjetiti kada si zadnji put razmišljala o svom bivšem

Mislila si da ga nećeš moći nikada preboljeti, no izgleda da otkako je ON došao u tvoj život, nisi uopće ni pomislila na svojeg bivšeg?!

7. Stvari koje inače ne podnosiš, čak su i ti zabavne kada si u njegovom društvu

Spremna si otići na vlak smrti, iako ti bude slabo od toga, ali znaš da on to obožava. Iako nisi osoba od kompromisa, tu i tamo popustiš, pa na kraju ispadne da si se i ti sama super zabavila!

8. Nije ti problem žrtvovati neke sitnice kako bi ga usrećila

Pustiš mu da u autobusu on sjedi pokraj prozora, uvijek ga pitaš hoće li griz tvoje marende... Jednostavno znaš da će ga to oraspoložiti!

9. Kada imaš loš dan, on je tvoja pozitivna misao, ono što ti uljepša dan

Svi imamo svoje bolje i gore dane, a on je ono s čime se tješiš na svoje loše dane. Samo se sjetiš da imaš njega u svom životu, osobu u koju si zaljubljena, i odmah ti bude lakše!

10. Osjećaš se sigurnom u njegovoj blizini

Kada te zagrli, imaš osjećaj kao da ti nitko ne može ništa. Gotovo pa kao onda kada bi mama zagrlila dok si bila malena djevojčica. Možemo ti reći samo jedno: ljubav.

via GIPHY


11. Dovoljno ti je ugodno oko njega da se usuđuješ govoriti glupe fore i biti ti

Imaš one neke fore koje inače dijeliš samo s BFF,  no s njim se osjećaš dovoljno blisko da ti nije bed i njemu ih reći. Znaš da ga to neće otjerati...

12. Kada nisi s njime, stalno primjećuješ stvari koje bi mu se svidjele

Bilo da se radi o albumu njegove omiljene grupe ili hrani koju obožava, gdje god da ideš, ti vidiš samo njega!

13. On je tvoja osoba

Čim ti se dogodi neka velika stvar, bilo velika ili mala, on je prva osoba koju zoveš! On zna sve što se trenutno događa u tvojem životu, a možda je čak i jedina osoba koja zna baš sve.

14. Ne brineš oko toga hoćeš li ga otjerati od sebe

Vodiš se onime da je do sad već mogao otići, jer te doista u potpunosti poznaje. Što god da napraviš, on će to razumjeti, jer razumije i tebe!

15. I najgluplje stvari su s njime zabavne

Čak je i odlazak u supermarket prava avantura kada je on s tobom!

via GIPHY


16. Iako te užasno živcira, i dalje želiš stalno biti s njime

Nije da on zaista živcira, ali tu i tamo te zna baš skoro pa skroz razljutiti. Ipak, to ne mijenja činjenicu da i dalje želiš biti stalno s njime!

17. Ne paničariš kada ti ne odgovori odmah na poruku

Znaš da nije odgovorio zato što trenutno ne može. Neće te izghostati ili izorbitati, vjeruješ mu u potpunosti. I na kraju krajeva, on zaista uvijek i odgovori

18. Ako je on tužan, i ti si

Vjerojatno je i on tužan kada si i ti tužna, no to je normalna stvar. Isto ponašanje si sigurno primijetila i sa svojom BFF?

19. Uživaš u gledanju njegovih slika iz djetinjstva

Koliko god one bile sramotne, obožavaš ih. Čak si ih slikala nekoliko i spremila si na mobitel, kako bi se u mračnim trenucima mogla odmah nasmijati!

20. Radije bi ostala doma s njime, nego išla van tek toliko da ideš van

Prije si bila party animal i išla van svaki vikend dva puta, no sad ti se to ne da. Bitno je jedino da si s njime, a za ostalo više – manje.Koje od ovih 'simptoma' imaš i ti?


21. Želiš mu pokazati sve svoje omiljene stvari

Od svojeg medvjedića kojeg imaš od svoje treće godine, pa do omiljene majice i haljine s omiljenog koncerta. Jednostavno imaš tu potrebu da ga čim prije upoznaš s cijelom svojom osobom.

22. Moraš se suzdržavati od pretjeranog pričanja o njemu sa svojim frendicama
Kada se nađeš s frendicama, samo im želiš pričati o njemu. Ali znaš da će se naljutiti, a realno, i ti bi da one tebi tako tupe po jednom te istom liku non stop!

23. Razmišljaš o tome da ga upoznaš s obitelji
Vjerojatno tvoji i znaju za njega, vidjeli su fotke, pričali si im o njemu i sve, ali upoznavanje... To je toliko veliki korak da je samo pomišljanje na to, jedan od velikih koraka!

24. Redovito mu gledaš stare slike na Instagramu
Obožavaš mu se smijati, isto kao i cijeloj njegovoj seriji slika kada je imao 11 godina i plastični pištolj u ruci....

25. Želiš ponoviti neka od svojih najdražih iskustava, ali ovaj put, s njime!
Bez obzira na to gdje si sve bila ili ne, ako nisi bila s njime, ne računa se! Dobro, možda ne baš ne računa, ali zaista bi voljela sve to ponovno proživjeti s njime kraj sebe, s tom posebnom osobom.


via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

DEJTANJE Ženska VS muška perspektiva prvog spoja – uđi u njezin i njegov mozak

Razbij tremu – 'čudna' pitanja koja možeš postaviti na prvom dejtu da izbjegneš neugodnu tišinu

Pitanja koja možeš pitati dečka ili curu na dejtu – saznaj sve na skroz simpa način

ljubav dečko savjet

Još vijesti