Slika nije pronađena

Postoje ružni i podli načini kako učiniti nekoga ljubomornim, kao i oni malo pravilniji načini. Stalno raditi stvari za koje znaš da će ga učiniti ljubomornim je problematično ponašanje, ali tu i tamo neće nikoga povrijediti, a tebi će pokazati je li mu stvarno stalo koliko govori da je.

U osnovi, svi smo u nekoj mjeri nesigurni, ne uvijek, ali u određenim situacijama. Jedna od tih je i kada se zaljubimo u nekoga. Pogotovo dečki, koji često imaju i veći ego koji im se vrlo lako može povrijediti. Postoje situacije kada nikako nije u redu raditi stvari za koje znaš da će ga učiniti ljubomornim, poput primjerice kada ti je dosadno i samo se želiš malo igrati s nekime ili kada se zezaš s njim samo da vidiš kako će reagirati. Jako ružno. S drugo strane, ako želiš provjeriti je li nekome s kime se viđaš stvarno stalo koliko govori ili kada želiš dobiti malo više pažnje od dečka, onda je opravdano malo ga ponekad učiniti ljubomornim. Pravi načini na koje to možeš postići su neki od sljedećih 9. I imaj na umu, nemoj pretjerivati!

1.Pitaj ga za savjet koji se odnosi na dečke

Ovo je nešto što možeš napraviti ako niste u vezi, viđate se, ali ti želiš nešto više s njim. Pitaj ga za neki savjet koji se odnosi na dečke. To će mu pokazati da si zainteresirana za nešto više, ali i da se treba pokrenuti ako te želi. Usput možeš saznati i nešto korisno što će ti pomoći da njega osvojiš.

2.Izgledaj najbolje moguće

Ovo je ultimativni način kako zadobiti njegovu pažnju. Ako zna da negdje ideš i pokažeš mu kako si se spremila, a pogotovo ako on ne ide s tobom, vjerojatno će biti malo ljubomoran, čak iako to ne pokaže. Ne kažemo da je u redu koristiti fizički izgled kako bi dobila nešto, ali nema ništa loše u tome da iskoristiš to što dobro izgledaš da bi dobila ekstra pažnju te jedne osobe.

3.Objavi neku svoju fotku na Instagramu gdje si mrak

Ne polu gole fotke ili previše izazovne kakve objavljuju razni influenceri i celebovi. Možeš i izgledati pristojno, ali i dalje toliko dobro da će svatko tko vidi tu fotku kada ju objaviš zastati i pogledati ju dva puta. Uključujući i onog dečka koji ti se sviđa jer sigurno će se pitati za koga si se sredila ili za koga je fotka, jer nitko takvu fotku ne objavljuje samo tako bez razloga.


4.Smij se na šale nekog drugog dečka

Dečki su posesivni oko ovakvih sitnica. Ne vole kada neki drugi lik nasmijava i zabavlja curu koja je njegova. Reagirat će ako primijeti da se smijuljiš na svaku šalu koju nabaci njegov frend ili neki muški prijatelj iz tvoje ekipe.

5.Pričaj o celebu koji ti se sviđa

Dečki se vole natjecati više nego djevojke. Sjeti se samo sportova. Uvijek na razne stvari gledaju kao natjecanje, a isto je i s djevojkama. Žele vjerovati da su oni ona osoba koju smatraš najzgodnijom i najsavršenijom, a kada počneš pričati o Shawnu Mendesu ili Harryju Stylesu i koliko su dobri, moglo bi ga to učiniti nervoznim. Može pomoći ako želiš da se malo više potrudi i počne pokazivati koliko mu je stalo.

6.Spomeni bivšeg

Ovo je riskantno. Treba pronaći pravi način kako spomenuti bivšeg da ga malo podbodeš, ali ne toliko da pomisli kako još patiš za njim. Usputno spominjanje bivšeg može donijeti malo zdrave ljubomore, sve više od toga je previše.

7.Pokaži nekom sitnicom da ga ne trebaš

Dečki vole znati da su potrebni, bilo da se radi o tome da ti treba da ti pomogne složiti policu za knjige ili da ti treba kao društvo za gledati seriju. Ako mu nekom sitnicom pokažeš da ti ne treba i da možeš i bez njega to napraviti, bit će malo ljubomoran jer želi biti tu za tebe i biti ta osoba na koju se možeš osloniti i računati. Naravno, ako mu je stalo. Ako nije, neće ni reagirati.

8.Ponašaj se kao da imaš neku tajnu

Ne mora to biti prava tajna ili nešto dramatično, samo mu ispričaj dio priče, a dio izostavi. To će ga izludjeti i stalno će mu se vrtjeti po glavi. Može biti neka banalna sitnica poput toga da natukneš kako si ga spomenula frendici ili gdje si bila za vikend.

9.Budi prijateljski raspoložena prema drugim dečkima

To ne znači da počneš flertati s drugima, već samo budi na prijateljskoj razini s drugim dečkima, bilo nekima koje poznaješ ili nekima koji vam se pridruže u izlasku. To će biti dovoljno da se probudi ljubomora i da dobiješ pažnju od njega koju i zaslužuješ.

I zapamti, nemoj pretjerivati i ovo raditi često jer će ti se obiti o glavu.

Pogledajte još:

Tipovi veza koje su osuđene na propast: Ovih 7 ništa ne može spasiti i osigurati budućnost

Gdje ići i što raditi na dejtu, a da nije nešto obično? Ovih 10 ideja je idealno za proljeće

Nije sve divno i krasno: Stvari koje se događaju u dugim i ozbiljnim vezama, a koje ti nitko nije rekao

veza učiniti ljubomornim dečko ljubomora

Još vijesti