Slika nije pronađena

Osim dobrog utjecaja na vašu psihu i zdravlje, način na koji se ljubite može utjecati i na vašu vezu. Istraživanje psihologa Gordona Gallupa pokazalo je da je 66% žena i 59% muškaraca prekidalo veze s partnerima koji se nisu znali ljubiti. Štoviše, ako na prvom spoju zakažete na ovom polju, velike su šanse da nećete dogurati do drugog dejta.

Stručnjakinja za izlaske, veze i govor tijela, Katia Loisel, za EliteSingles je pokušala objasniti što to poljubac čini – lošim! Pokušajte izbjegavati ljubljenje na takav način!

>> Nespretan ili romantičan, uvijek uzbudljiv: prvi poljubac kako ste ga vi doživjeli!

Neuredni poljubac. Točno takav kao što i zvuči! Nakon ovakvog poljupca vaše lice i lice partnera ostane fino navlaženo – slinom. Bljak! Pustite neka slina odrađuje posao za koji je i stvorena – razgrađuje hranu, a ne šminku na vašem licu.

'Mrtva riba' poljubac. Dosadno ti je? Kažeš da nije, ali tvoj poljubac ne govori ti u prilog! Čak i ako si nesigurna u svoje umijeće ljubljenja, potrudi se i nikako nemoj samo prepustiti partneru da odradi sve sam! Nemoj biti kao krepana riba koja se ne miče, ne pliva, ne uživa… Pomakni usne, jezik, ruke, prepusti se osjećaju!

Jezik u grkljanu! Ne, ne i ne! Znate li što se dogodi kad si gurnete nešto duboko u grlo? Proradi refleks povraćanja, eto što! A ne želite da se vaš partner ispovraća po vama, zar ne? Ljubljenje nije natjecanje u bacanju jezika u dalj – zadržite se u usnoj šupljini!

Zmijica jezik. Znate kako zmija paluca svojim jezikom unutra-van! To je možda ok za zmije, ali ne i za ljude stoga to nemojte raditi!

Čvrsti poljubac. Možda izgleda sjajno u filmovima, ali nije ga lako odraditi u stvarnom životu. Super je strast koju želite pokazati ovom vrstom poljupca, ali ne smijete ni u jednom trenutku izgubiti kontrolu nad situacijom ili prejako stisnuti i obujmiti partnera. Ne pretjerujte, dajte partneru malo zraka i nježnosti…

Evo i infografike koja će vam pomoći da ustanovite jeste li dobra ili loša ‘ljubilica’!


I, kako ste prošli na testu?

L.B./izvor: Your Tango

Provjeri još...

Nespretan ili romantičan, uvijek uzbudljiv: prvi poljubac kako ste ga vi doživjeli!

VIDEO: Sve što niste znali o ljubljenju!

ljubljenje loš poljubac infografika

Još vijesti