Slika nije pronađena

Samo zato što nikako da napravi prvi potez, ne znači da mu se ne sviđaš. Nekada dečki nemaju dovoljno hrabrosti i ne žele riskirati. Radije će propustiti priliku jer se boje da će se osramotiti.

I dečki su sramežljivi i plašljivi, samo to ne žele baš tako lako priznati. Jednako koliko je tebi bed napraviti prvi potez, i njemu je. Samo zato što društvo očekuje od dečki da oni budu ti koji će pokrenuti vaš odnos i napraviti taj prvi potez, ne olakšava im situaciju. Nekada im treba znak da ste na istoj valnoj duljini i da se i on tebi sviđa jednako koliko i ti njemu – i tek će se onda pokrenuti. Za Bolde je jedan otkrio kako to možemo potaknuti dečke da naprave prvi potez i nije uopće teško.


1.Pošalji mu neku poruku koja je pomalo zavodljiva

Nemoj misliti da će shvatiti tvoje indirektne znakove, jer neće. Možda će pomisliti da umišlja ili ih neće niti doživjeti. Kada se dopisujete zažmiri i pošalji neku riskantnu poruku, daj mu do znanja da ti se sviđa. Ne moraš to doslovno napisati, ali ubaci se u zavodljivi mood i daj mu na taj način do znanja da se i on sviđa tebi. To bi ga moglo ohrabriti.

2.Pokreći razgovore o stvarima koje voli

Cilj je da postigneš da osjeća ugodno i opušteno u tvom društvu, da zna da može pričati o svemu s tobom. Dečki koji su malo sramežljivi i koje treba potaknuti na prvi korak najčešće neće niti pričati puno jer si im nova i nisu se još opustili. Svi se opuste i osjećaju ugodnije u nečijem društvu kada pričaju o stvarima koje vole. Zato pripremi pitanja!

3.Daj mu koji kompliment

To će mu dati samopouzdanja, a i pokazati da ti se sviđa. Pogotovo ako ti se čini da ima nešto među vama, ali nitko nikako da napravi taj prvi korak. Možda samo čeka neku potvrdu od tebe da je obostrano, a komplimenti su dečkima big deal.

4.Kontakt očima i osmijeh

Iako ovo možda zvuči jako obično i kao nešto što neće shvatiti, vjeruj, hoće. Kontakt očima i nabacivanje osmijeha ga može ohrabriti jer to je univerzalni znak sviđanja. Daj mu do znanja više puta tijekom dana ili večeri na ovaj način da ti se sviđa.

5.Odvuci ga negdje gdje ste sami

Sigurno neće ništa niti pokušati napraviti ako ste okruženi tvojim ili njegovim prijateljima. Tada su šanse 0%, ali ako ga uhvatiš negdje gdje ste samo vas dvoje, odvojeni od ostatka ljudi koje poznajete, onda je to već druga priča. Nemoj se bojati prići mu u takvoj situaciji, jer možda je baš to pravi trenutak.

6.Približi mu se

Fizički smanji udaljenost među vama. Što smo si s nekime bliži i što nam se netko više sviđa, to će nam manje smetati ako se ugura u naš osobni prostor. Ne moraš se nabiti na njega, ali budi taktična, sjedni do njega ili stani pokraj njega, pronađi način da mu se približiš, ali da ne izgleda napadno.

7.Zagrli ga

Ovo će shvatiti kao neki znak ako nisi onaj tip osobe koji se obožava grliti i koji stalno nekoga grli. Zagrljaj nekada može reći jako puno. Što čvršći i što dulji jasno daju do znanja da ti se taj netko sviđa.

Pogledajte još:

Pravila za casual veze: Ovih 7 se moraš držati ako ne želiš završiti sa slomljenim srcem

Dogovori koje trebaš imati s dečkom – ovih 17 'sklopite' što prije za uspješnu vezu

Stvari koje mogu raditi samo cure koje nisu u vezi: Zbog ovih 20 se isplati biti solo

zavođenje flert sviđanje prvi korak

Još vijesti