Slika nije pronađena

Ovo može poslužiti i dečkima, jer bolje je nekome prići na ovaj način nego s nekom izlizanom forom. Lako ćeš po tijeku razgovora procijeniti je li osoba zainteresirana ili ne, pa ako i nije, nećeš se osjećati kao da si se osramotila.

Prići nekome tko ti se sviđa i započeti razgovor zvuči jako strašno. Ako se slažeš s tom izjavom, onda si na pravom mjestu jer ćemo ti pokazati način kako započeti razgovor s nekime koga ne poznaješ, a bez da se osjećaš kao da ćeš propasti u zemlju od srama. Uleti i razne fore mogu samo sve učiniti još više awkward ako osoba nije zainteresirana, zato joj trebaš pristupiti s pitanjem koje je neutralno. Pogledaj oko sebe. Nešto iz tvoje okoline će ti pomoći da pokreneš razgovor. Djevojka u videu je bila u pekari/slastičarni pa je ona za početak razgovora iskoristila muffin.

@ask.nelly

How to make the first as a girl ##datingadvice ##datingcoach ##crush ##makethefirstmove

Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

Kada imaš svoj predmet, kako je i ona rekla, iskoristi ga da zatražiš mišljenje dečka koji ti je zapeo za oko. Tako će se odmah osjećati važno i muževno, jer iz nekog razloga dečki vole biti prinčevi na bijelom konju koji će spašavati djeve u nevolji, pa čak ako je i ta nevolja izbor muffina.

Nemoj zaboraviti nabaciti osmjeh i koji slatki komentar. Ako je zainteresiran, nastavit će razgovor s tobom, ako nije, dobit ćeš kratak odgovor prije nego se isključi iz razgovora. I sve 5 jer neće izgledati kao da si ga zavodila već samo tražila mišljenje, a opet s druge strane, ako nastavi razgovor, znači da je primijetio da si zainteresirana, a daje ti do znanja da je i on.

Pogledajte još:

Pitanja o seksu koja sve zanimaju, ali ih se srame pitati: Ovih 10 stvari trebaš znati prije prvog puta

Savjet dečka kako postupiti kada te neki lik pozove na druženje – ovako ćeš provjeriti koliko je zainteresiran

Tri stvari koje će dečki ODMAH primijetiti na tebi - ovo stvara najjači dojam

prvi korak Flertanje prilaženje

Još vijesti