Slika nije pronađena
Dečki možda odaju dojam macho tipova, ali neki od njih su ipak prevelike kukavice kada je riječ o prekidanju veze s curom koja im se više ne sviđa. Umjesto toga, počnu se ponašati drugačije nego inače i tako (ne)svjesno natjerati curu da ona prekine s njima.

via GIPHY


Da, tebi to možda zvuči smiješno, ali njima je to mnogo lakše nego sudjelovati u raspravi i objašnjavati zašto su se odlučili za prekid veze. Evo po kojim ćeš znakovima odmah prepoznati pokušava li tvoj dečko napraviti istu stvar i otjerati te od sebe.

1. Zavodi druge cure, i to jedino kad ga ti vidiš
On ti na suptilan način pokušava pokazati da se počeo zanimati za druge cure. Možda stvarno želi pronaći drugu curu, a možda ti na taj način samo daje do znanja da je vašoj vezi došao kraj.

via GIPHY


2. Namjerno započinje svađu
Čim se pojavi i najmanji problem koji ste inače bez problema normalno rješavali razgovorom, on odmah započinje svađu koja može trajati i nekoliko sati. Ovakvim ponašanjem pokušava te odgurnuti od sebe, i to vjerojatno potpuno nesvjesno.

3. Ignorira tvoje pozive i ne odgovara ti na poruke

Iako je inače njegov mobitel baš UVIJEK u njegovoj blizini, kad ga ti zoveš ili mu šalješ poruku, nema odgovora i po nekoliko sati. Očito je da njegovo nejavljanje nema veze s tim da je nedostupan, već ti na takav način pokušava poručiti da je vašoj ljubavi došao kraj.

via GIPHY


4. Počeo je sve češće otkazivati vaše planove
Nekad se držao vaših dogovora, ali u zadnje vrijeme to se totalno promijenilo. Sve češće otkazuje vaše planove, a da ti za to uopće ne da neki normalan izgovor. Hmmm, ovo nam je stvarno sumnjivo i mislimo da to radi namjerno.
5. Sve manje izlazite zajedno
Umjesto s tobom, tvoj dečko sve češće izlazi sa svojim frendovima ili sam. Tebe je posljednji put zvao da odete nekud... Hmmm, ne možeš se ni sjetiti koliko je davno to bilo. Ako ne želi više izlaziti s tobom, očito da mu zajedničko provođenje vremena baš i nije neki prioritet.

via GIPHY


6. Počeo te vrijeđati i stalno je neugodan
Čini ti se da je sve češće neugodan prema tebi i to namjerno? Očito je da ga nešto muči u vezi s tobom, ali umjesto da bude iskren i to ti izravno kaže, on se odlučuje na ovakvo djetinjasto ponašanje.
7. Više se ni ne ispričava nakon svađe
Nema više riječi 'oprosti' nakon što se posvađate. Odnosno, primijetila si da njemu uopće nije ni teško ni rpetjerano žao kad dođe do svađanja, a na ispriku možeš zaboraviti jer to od njega nećeš čuti.

via GIPHY


8. Ponaša se loše prema tebi u društvu
Ako je bezobrazan prema tebi pred svojim ili tvojim frendovima, očito je da te ne poštuje - ni kao curu ni kao osobu. Moglo bi biti da to radi namjerno ili je samo nepristojan, bez obzira na sve, tako se stvarno ne bi smio ponašati dečko u vezi.
9. Osjećaš da ste se stvarno udaljili
Najbolji pokazatelj da nešto nije u redu si ti sama. Da, upravo tako. Ako već duže vrijeme imaš osjećaj da nešto nije okej i da ste se u kratkom vremenu udaljili, tvoj dečko vjerojatno nije više zainteresiran.
10. Više se ne trudi kao prije
Prije mu je tvoja sreća bila na prvom mjestu, sad ti se čini kao da se uopće ne trudi. Ne pokušava te zavoditi, ne priprema ti iznenađenja, a čak je počeo zaboravljati i vaše važne datume.

via GIPHY


Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Razmišljaš o prekidu? Ovo je 5 najboljih načina kako prekinuti s dečkom

HOROSKOP Rang lista znakova od onih koji lako prebolijevaju prekid do onih koji se nikad ne oporavljaju – gdje si ti?

KVIZ: Prekid ili ljubav zauvijek – saznaj kakva budućnost čeka vašu vezu

Prekid dečko ljubav