Slika nije pronađena

Što više ovih znakova pronađeš u njegovom ponašanju, to brže pobjegni od njega. Nemoj ostajati u vezi s nekime tko se prema tebi ne ponaša s poštovanjem i nadati se da će se jednom promijeniti.

Nema uljepšavanja istine. Ostati u vezi s nekime tko se prema tebi ne ponaša kao prema princezi kakva jesi, nema smisla. Zaslužuješ nekoga tko će te čuvati kao kap vode na dlanu i nemoj pristajati na ništa manje. Nekada možemo zapeti u vezi i niti ne shvaćamo koliko je ta veza toksična i koliko zapravo osobi s kojom smo nije stalo. Tek kada se makneš od takve veze i pronađeš nekoga tko je pravi princ, otvorit će ti se oči. Sve su ovo znakovi da je netko idiot i da mu nije stalo do tebe, već samo do sebe. Što ih više nađeš, to je situacija gora.

1.Gotovo svaka rečenica koja izađe iz njegovih usta počinje s 'ja'

Uvijek on, on, on. Nikada nisi ti ili 'vi' u prvom planu kod njega. Osoba koja je puna sebe i koja samo misli na to kako da njoj bude dobro i kako da sebi ugodi, a za druge ju nije briga, pokazuje da je idiot i da te ne zaslužuje.

2.Živciraju ga stvari koje radiš

Redovito ima nešto oko čega prigovara, jer odabrala si krivo mjesto za cugu i tu mu je vruće, opet ti se ne da vidjeti s njim jer učiš ili ga smetaju neka tvoja razmišljanja. Dečko bi trebao biti netko tko će voljeti provoditi vrijeme s tobom i uživati, bez obzira ako nije sve baš savršeno, a ne netko tko će isticati svaku pogrešku i tražiti dlaku u jajetu.

3.Kada pričaš, primjećuješ da te ne sluša

Tijelom je tu, ali mislima tko zna gdje. Lako je primijetiti da te netko ne sluša dok pričaš. Moraš stalno ponavljati što si rekla ili objašnjavati nešto što si mu prije tjedan dana već objasnila? Ne pamti male sitnice koje si spomenula poput toga kakvu čokoladu voliš ili koji ti je omiljeni kafić? Nije dobar znak.

4.Provodi puno vremena ispred ogledala

Dobro je kada je nekome stalo do toga kako izgleda, pogotovo dečku, jer njih često takve stvari ne diraju, ali kada je opsjednut svojim izgledom, uvijek je ispred ogledala, popravlja frizuru, gleda se…izgleda da je više zaljubljen u sebe nego u tebe. Bez brige, primijetit ćeš je li mu stalo do izgleda u normalnoj količini ili pretjeruje.

5.Naljuti se kada se šališ na njegov račun

Šaliti se na njegov račun nije nešto što ti uopće i pada na pamet više napraviti nakon što je zadnji put apsolutno poludio. Ovo je nešto oko čega se nitko neće naljutiti ako se tu i tamo našališ, svi smo svjesni svojih mana i pogreški i znamo da osoba ne misli ništa loše kada se šali.

6.Obraća se tebi i drugima s visoka

Kao da ste vi svi drugi manje bitni, glupi i zaostali. Takve ćeš ljude prepoznati po tome kako se ponašaju po prodavačicama u dućanu, konobarima ili djelatnicima na drugim mjestima gdje idete. Ako se nakon razgovora s njim osjećaš tužno, neugodno i kao da si gluplja nego što jesi, to nije zato što je on ekstra inteligentan, nego zato jer se pravi da je bolji od svih, a sigurno nije.

7.Ispred tebe komentira druge cure

Osim ako se ne radi o nekoj internoj šali, okretati se za drugim curama na cesti dok ste zajedno ili ih i komentirati da dobro izgledaju je krajnje bezobrazno. Klasičan pokazatelj da je idiot. Ništa ne može ovo opravdati.

8.Nikada ništa nije njegova krivica

Je li tvoj dečko onaj tip koji NIKADA nije za ništa kriv? Uvijek je kriv netko drugi, netko ga ima na piku ili se baš on jadan našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Svaki put. Svi nekada griješimo i u redu je priznati, prihvatiti odgovornost i ispričati se. Stalno kriviti nekoga drugoga je djetinjasto.

9.Želi te učiniti ljubomornom

Malo ljubomore je zdravo u vezi, ali kada te netko namjerno želi učiniti ljubomornom i provocira te, e to je već druga priča. To nije prihvatljivo niti zdravo ponašanje.

10.Stalno se vraća i spominje neke tvoje pogreške

Ne zaboravlja ništa i svaku, i najmanju sitnicu, koju si pogriješila, on će stalno izvlačiti iz prošlosti i spominjati. I jasno je zašto to stalno izvlači, jer želi da se osjećaš krivom i da se osjećaš loše. Ako ste preko nečega prešli, onda je to iza vas, stalno se vraćati na nešto što ste ostavili u prošlosti nije zdravo.

Pogledajte još:

Znakovi nesigurnosti koji odbijaju dečke: Nisu sve nesigurnosti loše, ali ovih 9 jesu

Ima li šanse da te dečko prevari? Postoji 7 znakova koji otkrivaju da ti je vjeran i nemaš zašto brinuti

Stvari koje rade samo oni cringe parovi - 15 njih za koje se nadamo da ih ne radite i vi

Loša veza dečko idiot nije mu stalo toksičan partner

Još vijesti