Slika nije pronađena

Jedna tinejdžerka iz Vojvodine podijelila je svoja razmišljanja o seksu i popularnosti među tinejdžerima. Tvrdi da je seks i stupanje u spolne odnose postalo ključ za uspjeh u društvu i što veću popularnost.

>> Procurila snimka tinejdžerskog seksa u jednom zagrebačkom klubu

Evo što je napisala...

U mojoj školi u jednom vojvođanskom gradu, seks je postao ključan za uspjeh u društvu i popularnost.
Moji prijateljice prilično otvoreno razgovaraju o seksu. Njima je oralni seks sasvim normalna stvar. Od momaka to nekako i očekuješ, ali i djevojke su postale otvorene i, po mom mišljenju, suviše slobodne.
Moji roditelji su razvedeni i majka (s njom živim) je jako zatvorena po tom pitanju. Zato osjećam da se ne mogu uključiti kada djevojke pričaju o tome. Za njih, seks je simbol. Svi komentiraju sve, prave popise bivših frajera, osuđuju i presuđuju 'ko je kurva, a 'ko ribetina.

Dijele se ocjene. Najniža ocjena je za djevice, poput mene. Onda se ocjenjuje koliko je netko puta imao seks. Što više, to bolje. Onda idemo na Fejsbuk, pa gledamo djevojke iz škole i njihove momke. Ako su momci ružni, onda dobijaju nižu ocjenu.
Na osnovu ova tri faktora, određuje se popularnost u školi, što djevojaka, što momaka. Popularni izlaze sa popularnima, luzeri sa luzerima.

Ja nemam nikakve šanse sa popularnim momcima, a i kada bih imala neke šanse, drugarice bi me razapele ogovaranjem. A kada bih našla nekog, po njihovoj procjeni, ružnog dečka, to bih sakrila, jer bi me omalovažavali i ismijavali.

Sve se vrti oko seksa. A kako mi se čini, to se neće uskoro promjeniti, može samo biti još gore. Gledate li televiziju?

Što vi mislite o ovoj ispovijesti?

L.B./izvor: Press Online

foto: Shuttestock

Pročitajte još...

...O seksu svi pričaju 'lovačke': u ove nemoj vjerovati...

...Broj mobitela 12-godišnjakinje završio u seksi oglasniku...

...Pornografija, tehnologija, seks: mladi to vole – digitalno!...

ispovijest tinejdžerka iz vojvodine seks i popularnost

Još vijesti