Slika nije pronađena

Svaka cura u svom životu barem jednom se susretne sa zločestim dečkom, švalerom, maminim sinčićem, onim koji će te prevariti ili onim koji će biti prevelika dobrica. Naravno, tu je i 'Nisam spreman na vezu tip'.

Možda ste se dopisivali tjednima i kad si konačno spomenula vezu, on se prepao. Ili ti je odmah nakon prvog poljupca rekao upravo to. Kakva god situacija bila, izgovorio je tu najgoru rečenicu.

Zašto se to uopće događa? Velike su šanse da mu se jednostavno ne sviđaš. Ne sviđa se ni tebi svaki dečko koji ti priđe pa mu nećemo zamjeriti ako je iskren od početka. Ako te zavlačio dugo i na kraju rekao ovo – hejtamo ga. Nije u redu. A ima i frajera kojima samo treba vremena. Mi imamo 5 savjeta – ispadni totalna kulerica.

1. Završi razgovor – ako je preko poruke ili uživo, samo se nasmij i kaži sve okej. Nemoj se pred njim rasplakati ili pokazati da ti je teško. Otiđi odmah s frendicom na kavu ili se doma isplači u miru. Ali ispasti ćeš više cool ako budeš pristojna i završiš sve osmijehom.

2. Nemoj forsirati i NEMOJ MU SLATI PORUKE– moguće je da se više nikad ne čujete. Moguće je pak da on nakon tjedan dana shvati da mu fališ i da si ti žena njegovog života i javi ti se i kaže da je pogriješio. No, moraš izdržati i ne javiti mu se najmanje tjedan ili dva.


3. Razgovaraj s njim, ali bez drame – ako ti se stvarno sviđa, razgovor je isto opcija. Važno je da znaš da je iskren – ako kaže da mu samo treba vremena, budi strpljiva. Ako ti nekoliko puta naglasi da stvarno nije za vezu, odustani.

4. Otkantaj ga – ako si stvarno imala osjećaj da mu se sviđaš, vjerojatno je tu bilo nečega i nije okej od njega da ti tako nešto kaže ako ti je prvo davao druge signale. Ne trebaš biti bezobrazna, ali jedna od opcija je da mu kažeš da je među vama onda gotovo i da ga moliš da ti se više ne javlja.


5. Razgovaraj sa zajedničkim frendovima – ponekad je stvar stvarno komplicirana i treba ti dodatna pomoć. Porazgovaraj nasamo s njegovim frendom ili frendicom koji će ti moći reći isplati li ga se čekati ili je stvarno pametnije odustati.

Foto: Shutterstock/Giphy/Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Pet zabavnih načina – kako preboljeti dečka u kratkom roku?

'Imam osjećaj da više nije zagrijan za mene' - što učiniti u situaciji kad ti se dečko odjednom 'ohladi'?

Pogreška koju radi hrpa cura - ponašanja koja najčešće zamjenjujemo s ljubavi

veza dečko problem

Još vijesti