Slika nije pronađena

Svi na fejsu imamo baš tu `curu i dečka` koji stalno nešto objavljuju, a uglavnom se radi o onome što zajedno rade te koliko se vole pa to svima moraju pokazati.

Takvi parovi nisu nikome slatki nego su skroz iritantni jer na tako izražavaju nesigurnost i moraju naglasiti `koliko se oni vole` s tim da to ne vide samo njihovi prijatelji, nego i hrpa stranaca s `friend liste`.

Ljubav je lijepa stvar, ali je ujedno i intimna pa su ovo zato iritantne stvari koje nesigurni parovi rade na fejsu:

Zajednički profil

Kada cura i dečko (muž i žena) imaju zajednički profil na fejsu to znači samo jedno: `Hej, svi gledajte kako smo se mi dobro uskladili, toliko se dobro slažemo da nam ne trebaju odvojeni profili na fejsu nego jedan zajednički...toliko se volimo.` Takvim parovima treba poručiti da je u redu sačuvati individualnost u vezi te da njih dvoje zapravo nisu jedna osoba.


Stalno tepanje i pisanje `volim te` na svaki post

`Kako bi svi s neta znali da te ja volim svaki put ću ti to napisati` - je vjerojatno misao ovakvih parova. Prije su ljudi znali reći nešto u ovom stilu: `Toliko sam zaljubljen da bi to mogao reći cijelom svijetu urlajući s planine`, a čini se da je to danas zamijenila gomila srceta na zidu.


Virtualno obilježavanje teritorija

Ovo znači da su si cura i dečko lajkali sve fotke, a osim fotki i svaku objavu, video i slične stvari. To opet treba biti poruka drugima da su objave dečka/cure virtualni teritorij njihovog partnera pa da netko slučajno ne bi pomislio nešto drugo - `hajdemo lajkati sve. Osim toga, ovakvo ponašanje poručuje: `On je moj, jeste li čuli, moj!`.


Hvaljenje partnera u statusu

Nitko ne tvrdi da je loše podijeliti neku lijepu misao o svom partneru ili njegovo postignuće sa šarolikim internetskim pučanstvom, ali stalno hvaljenje partnera jako iritira sve one koji čitaju. Neke stvari je dobro ostaviti za sebe, a ne iznijeti cijelu intimu i pozadinu toga zašto ti je dečko posebno drag danas.


Ljubomorni komentari

Primjerice, netko komentira curi na fotku da je lijepa, a njen dečko se odmah osjeća pozvanim da baci komentar na taj kompliment jer realno, što ima netko drugi uopće komentirati njegovoj curi. Zvuči ludo? Složit ćemo se, ali ti ljubomorni komentari su uglavnom upakirani u celofan pa zvuče otprilike ovako: `Naravno da je lijepa`, a u inbox curi stiže poruka s upitom tko je Marko i što on ima dijeliti komplimente.Hrpa zajedničkih selfija

Gomilom selfija žele naglasiti koliko su sladak par te da to svi drugi moraju potvrditi. Osim toga, oni nisu samo slatki nego i zabavni, otvoreni, partijaneri i slične stvari, a ponovno – to svi moraju znati.Izvor: thoughtcatalog

Foto: marcellapurnama.com/ needstolaugh.com

I.P.

Pročitajte još:

Dosadni golupčići: iritantne stvari koje rade novi parovi

Što to zaljubljeni parovi rade, a drugima ide na živce

Dvoboj: zajednički profil parova na fejsu?

iritantne stvari parovi fejs

Još vijesti