Slika nije pronađena

Najgore od svega je kada ti se svidi netko, a ti ne znaš njegov status veze jer ga možda ne poznaješ od prije ili ga poznaješ, ali često mijenja svoj status veze. Postoje načini kako možete doznati je li netko slobodan ili ne, a da mu ne kažete direktno da vam se sviđa pa da zato želite saznati njihov trenutni status veze.

Saznati je li netko u vezi je istovremeno teško, ali i nije toliko komplicirano. Svakako nije način da ih direktno pitate jer to može poći po zlu i veće su šanse da cijeli razgovor ode u neugodnom i krivom smjeru. Postoje neke druge strategije kojima to možete doznati, a ne možete ništa izgubiti ako ne isprobate barem jednu od ovih 5. U svakom slučaju, možda ipak saznate status veze te osobe koja vam se sviđa!


1.Pronađite ih na društvenim mrežama

Jedna od najjednostavnijih opcija je da tu osobu pronađete na društvenim mrežama. Možda im već u opisu profila piše jesu li zauzeti ili ne, a ako im i ne piše, to definitivno možete zaključiti na temelju njihovih slika, storyja, naglasaka ili objava. Dodajte ih na Facebooku ili Instagramu i ako na temelju njihovih objava vidite da su slobodni, krenite u akciju!

2.Postavite im neka općenita pitanja

Neka općenita pitanja vam mogu puno pomoći u vašoj situaciji. To su pitanja poput npr. posljednjeg putovanja gdje će vam ta osoba ispričati sve o njihovom posljednjem putovanju, a u svojoj priči će sigurno spomenuti s kime su bili tamo. U pitanju je sigurno ili osoba s kojom su u vezi, prijatelji ili obitelj, a ako još uvijek ne znate o kome govore, tada ih slobodno pitajte tko je to točno i znati ćete na čemu ste!


3.Pitajte pitanje vezano uz njihovog partnera

Koliko god ovo zvuči predirektno i strašno, ne mislimo da ih pitate imaju li nekog. Nego suptilno, kroz razgovor o bilo kojoj temi možete postaviti pitanje poput: 'Slaže li se tvoj dečko/djevojka s tim?' – tada će vam osoba reći potvrdan ili negativan odgovor, a u najboljem slučaju će reći da trenutno nema nikog.

4.Budite prvi koji će priznati da ste slobodni

Nije sramotno ako prvi u razgovoru spomenete da ste single – ta situacija vam može donijeti samo pozitivne stvari pogotovo ako je i druga osoba single jer će se onda sigurno unutar razgovora nadovezati na vaš trenutni status veze. Osim toga, na taj način ćete mu možda dati do znanja da vam se sviđa, a to se može protumačiti kao hrabar korak.

5. Dajte im neke znakove simpatije

Ako im možda dajete neke znakove simpatije, da vam se sviđaju, u tom trenutku ćete najbolje vidjeti prate li vašu spiku ili će vam otvoreno reći da su zauzeti. U ovoj situaciji također nemate što za izgubiti jer ih niste direktno pitali o njihovom statusu veze, a ako i ovo ode u krivom smjeru, jednostavno se ispričate i potvrdite da zaista niste znali o čemu se točno ovdje radi jer ta osoba do sada nije spominjala da je u vezi.

Pogledajte još:

Što vaša simpatija zapravo misli kada kaže da niste u vezi, već samo izlazite? Možda jednu od ovih 4 stvari

Razlika između zaljubljenosti i opsesije: Znakovi da si ipak malo previše opsjednuta s njim

[HOROSKOP] Koji se znakovi zodijaka lako zaljubljuju, a koji imaju najveće zidove oko srca?

ljubav status veze simpatija

Još vijesti