Slika nije pronađena
Dogovorila si spoj s dečkom za kojim žudiš već ful dugo, čuli ste se, isplanirali vrijeme, ali ne i radnju. Uvijek možete otići na kavu, u šetnju ili u kino, ali možete i zabavnije provesti vrijeme zajedno.

Donosimo ideje kako se ludo (i nekonvencionalno) provesti na spoju u ljetne mjesece koji su pred nama, na otvorenom ili na zatvorenom.

Bicikliranje – ne košta ništa dok imaš bicikl, a ako ga i nemaš, za prvi spoj možeš posuditi bicikl od mame, sestre ili frendice. Vozite se negdje gdje možete zajedno uživati u prirodi, razgovarati... možda i sjesti na travu i popiti sok (ili čak napraviti mini piknik) u hladovini.Igranje igrica – radi li se o društvenim igrama (npr. Čovječe ne ljuti se) ili o kartanju, o igricama na tabletu ili na mobitelu, manje je bitno. Najbitnije je da iskoristiš priliku da ga 'slučajno' dotakneš ili namjerno 'poraziš'. Upoznat ćeš ga na novi način – vidjet ćeš kako podnosi poraz i slavi pobjedu, je li brz na prstima ili na riječima...Kuhanje ili pečenje kolača – raspitaj se kada ti je kuća slobodna na par sati, pozovi ga u kuhinju, odaberi recept i nabavi namirnije prije nego on dođe. Zajedno ćete učiti kako se spravlja odabrano jelo, a možeš i polizati umak ili rastopljenu čokoladu s njegovih prstiju. Ne zaboravi, ljubav ide kroz želudac.Planinarenje – trebat ćeš samo dobre tenisice i puno vode, a poželjno je da poneseš i poneki sendvič. Ili zaduži njega da ponese hranu i prepusti se užitku boravka na otvorenom uz svojeg odabranika. Kada ti bude naporno, sjednite zajedno na neki panj i odmorite – ovo nije sportska utrka.Plivanje – u ljetne mjesece ovo je naša preporuka jer ćeš se konačno rashladiti, osunčati tijelo, ali i vidjeti njega u kupaćim gaćama. Nemoj nam lagati, znamo da voliš pogledati što nudi.Gledanje u zvijezde – nema ljepšeg provoda od gledanja zvijezda tijekom ljetih noći. Nekoliko stvari bit će potrebno da ovo ispadne najbolji dejt ikad: vedro nebo, dobro raspoloženje, dekica ili ručnik na koji možete leći i piće po izboru.Još je bitnije da mu se ne predaš na prvom spoju – dečki takve cure ne cijene i ne žele ih dugoročno kraj sebe. Mali dodiri ruku ili tijela bit će mu dovoljan znak da ti se sviđa i da bi ponovila doživljeno.

via GIPHYFoto: Pixabay/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Prvi spoj: 7 stvari koje svaki dečko želi čuti

Kako preživjeti spoj? Savjeti za sramežljive cure

Stvari koje ćeš naučiti tek nakon nekoliko prvih spojeva

Ljeto ideja spoj dejt

Još vijesti